Patronul care și-a lovit soția cu toporul în cap era un fost condamnat pentru omor. Femeia ceruse ordin de protecție

1010
Stelica Ungureanu
Stelica Ungureanu

@ In aceasta dimineata un barbat din comuna Ion Neculce si-a lovit sotia cu toporul in cap dupa care s-a sinucis @ Barbatul se numeste Stelica Ungureanu si este propietarul magazinului alimentar situat vis a vis de Restaurantul Rami din comuna Ion Neculce, la marginra drumului european @ In urma cu mai bine de 10 ani aceasta a fost condamnat pentru savarsirea infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte dupa ce a ucis un barbat cu un pumn intr-un bar @ Sotia sa Loredana Ungureanu era in divort si in anul 2018 obtinuse si un ordin de protectie pentru o perioada de 6 luni

O tragedie oribila a zguduit in aceasta dimineata comuna Ion Neculce, langa Targu Frumos. Stelica Ungureanu, in varsta de 53 de ani, proprietar al magazinului situat vis a vis de Restaurantul Rami aflat la intrarea in Targu Frumos si-a lovit sotia cu un topor in cap dupa care s-a spanzurat.  Dezvaluirea.ro a aflat pe surse ca Stelica Ungureanu era un tip violent si ca acesta a stat la inchisoare dupa ce a fost condamnat in urma cu mai bine de 10 ani pentru savarsirea infractiunii de lovituri cauzatoare de moarte. Stelica Ungureanu i-a dat un pumn unui barbat intr-un bar din localitatea Albesti, comuna Braesti iar aceasta a cazut cu capul de ciment și a decedat. Stelică Ungureanu a stat la inchisoare 4 ani. A ieșit la inchisoare si a continuat sa fie violent si cu sotia sa Loredana Ungurean.

Erau in divort, ea ceruse ordin de protectie

Relatia dintre cei doi era extrem de tensionata din anul 2018 cand Loredana Ungureanu a obtinut la Judecatoria Pascani un ordin de protectie pentru o perioada de 6 luni impotriva sotului sau (vezi aici). Tot in anul 2018, Loredana Ungureanu a deschis un proces de divort la Judecatoria Pascani dar a renuntat. Insa, la sfarsitul lui 2019 Loredana Ungureanu a deschis un alt proces de divort (vezi aici) care este in desfasurare avand ultimul termen pe data de 28 ianuarie a.c Stelica Ungureanu devenea violent pe fondul unor crize de gelozie despre care vecinii spun ca erau complet nejustificate. De altfel dupa cum se poate vedea, Loredana Ungureanu si-a pus la poza de profil de pe Facebook o fotografie neclară in care apare cu sotul ei. Loredana Ungureanu a fost operata de medicii de la Spitalul de Neurochirurgie si se afla in stare grava. Loredana Ungureanu a fost lovita cu toporul in față, între ochi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.