Patru tineri din Iaşi, arestaţi preventiv în urma unui viol!

367
Mainile unui barbat pe gratiile unui penitenciar
Mainile unui barbat pe gratiile unui penitenciar

@ Patru tineri din Iaşi au fost băgaţi după gratii sâmbătă după-amiază, în urma unui viol @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Daniel Pricop, George Goşman, Andrei Hirsch şi Emanuel Şuhan

Scenariu de groază, la Iaşi! Patru tineri din Iaşi au fost băgaţi după gratii sâmbătă după-amiază, în urma unui viol oribil. Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea de arestare formulată de anchetatori.

„Instanţa admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. Dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile a următorilor inculpaţi: Emanuel Şuhan, pentru complicitate la viol, Daniel Pricop, pentru viol, George Goşman, cunoscut cu antecedente penale, pentru viol, şi Andrei Hirsch, pentru săvârşirea infracţiunii de viol”, au spus sâmbătă, 18 mai 2024, judecătorii ieşeni.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Arestaţi preventiv în urma unui viol!

De remarcat este faptul că decizie nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Cel mai probabil, cei patru indivizi vor ataca această hotărâre. Astfel, ar urma ca, zilele viitoare, judecătorii de la instanţa superioară să decidă ce se va întâmpla în continuare cu aceştia.

Conform anchetatorilor, cei patru tineri au intrat recent în atenţia autorităţilor. Vineri, 17 mai 2024, aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub acuzaţiile amintite.

Sala de judecata
Sala de judecata

Patru tineri din Iaşi, duşi după gratii

Oamenii legii au spus că, în urmă cu câteva zile, aceştia ar fi colaborat pentru ca victima să fie agresată sexual. Scandalul a ieşit la iveală după consumarea faptului.

Aşadar, a fost depusă o plângere la Poliţie, iar agenţii au intrat pe fir. Suspecţii au fost săltaţi şi duşi la audieri. Mai apoi, Daniel Pricop, George Goşman, Andrei Hirsch şi Emanuel Şuhan au fost încătuşaţi. Acum, rămâne de văzut dacă cei patru tineri din Iaşi arestaţi preventiv în urma unui viol vor contesta sau nu decizia magistraţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.