Un milionar ieşean a scăpat de acuzaţii, după ce a fost găsit un arsenal în vila sa! (EXCLUSIV)

3293
Andrei Panaitescu la vanatoare
Andrei Panaitescu la vanatoare

@ Un milionar ieşean a scăpat de acuzaţii, după ce a fost găsit un arsenal în vila sa @ Astfel, recent, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus încetarea procesului penal deschis de procurori pe numele lui Andrei Panaitescu @ Managerul de hotel fusese acuzat de nerespectarea regimului armelor și munițiilor

Un milionar ieşean a scăpat de acuzaţii, după ce a fost găsit un arsenal în vila sa! Aşadar, zilele trecute, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au dispus încetarea procesului penal deschis de procurori pe numele lui Andrei Panaitescu.

„Instanţa încetează procesul penal pentru inculpatul Andrei Panaitescu în ceea ce priveşte infracţiunea de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor. Confiscă, în folosul statului, de la inculpatul Andrei Panaitescu, două dispozitive de diminuare a zgomotului ce pot fi adaptate armelor letale de calibrul 5,6 mm şi 9 mm, 6.832 de bucăţi de cartuşe aferente armelor letale cu ţevi lise şi ghintuite şi un sistem optic de ochire pe timp de noapte pentru de foc lungi”, au spus judecătorii ieşeni.

 

Milionarul ieşean a scăpat de acuzaţii

 

Procesul lui Andrei Panaitescu a început pe data de 4 noiembrie 2021. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţia de .

„Pe data de 8 martie 2017, inculpatul a deţinut fără drept, în imobil, două dispozitive de diminuare a zgomotului ce pot fi adaptate armelor letale de calibrul 5,6 mm şi 9 mm, 6.832 de bucăţi de cartuşe aferente armelor letale cu ţevi lise şi ghintuite, rezultate din depăşirea cantităţii limitelor admise în permisul de armă şi deţinere ilegală de alte calibre pentru care nu este autorizat şi un sistem optic de ochire pe timp de noapte pentru de foc lungi”, au spus anchetatorii ieşeni.

 

Culmea: şeful de la Ramada a recunoscut totul la audieri!

 

În cursul judecăţii, la termenul de pe data de 16 iunie 2022, s-a luat declaraţia milionarului de la Ramada, prin care a arătat că doreşte să beneficieze de procedura simplificată de judecare a prezentei cauze şi că este de acord să presteze muncă neremunerată în folosul comunităţii în cazul în care va fi găsit vinovat.

„Totuşi, la termenul de judecată din data de 3 noiembrie 2022, inculpatul a învederat instanţei faptul că nu solicită continuarea procesului penal”, au menţionat magistraţii ieşeni. Astfel, judecătorii au dispus încetarea procesului penal în ceea ce îl priveşte pe milionarul ieşean. Sentinţa nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.