Şoc! Un mare spital din Iaşi contestă rezultatele unui concurs pe care l-a organizat! (EXCLUSIV)

7264
Targa, pe holul unui spital
Targa, pe holul unui spital

@ Un mare spital din Iaşi contestă rezultatele unui concurs @ Astfel, unitatea medicală a dat în judecată 3 dintre candidaţii care au participat la acel concurs @ Ionela Apostol, Gabriel Baciu şi Mihaela Radiana Apostol fuseseră declaraţi admişi

 

Un nou mare scandal stă să izbucnească la o renumită unitate medicală din Iaşi! Aşadar, recent, un mare spital din Iaşi a contestat în instanţă rezultatele unui concurs.

Astfel, Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iaşi, a dat în judecată 3 dintre candidaţii care au participat la acel concurs. De remarcat este faptul că Ionela Apostol, Gabriel Baciu şi Mihaela Radiana Apostol fuseseră declaraţi admişi.

Sediul Institutului de Psihiatrie "Socola", din Iaşi
Sediul Institutului de Psihiatrie „Socola”, din Iaşi

Un mare spital din Iaşi contestă rezultatele unui concurs

 

Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al acestui litigiu, dintre Institutul de Psihiatrie „Socola”, din Iaşi, pe de o parte, şi cei 3 asistenţi medicali, pe de altă parte.

Menţionăm că, recent, a fost organizat acest concurs, pentru ocuparea posturilor de asistent medical-şef în cadrul unităţii medicale amintite.

Institutul de Psihiatrie Socola-
Institutul de Psihiatrie Socola

Cinci candidaţi din 10, declaraţi admişi la proba scrisă

 

După proba scrisă, 5 candidaţi din 10 au fost declaraţi admişi la concursul respectiv. Printre cei 5 s-au aflat şi cei 3 daţi în judecată de către reprezentanţii Institutului de Psihiatrie „Socola”, din Iaşi.

Ulterior a venit proba interviului. Totuşi, cei de la „Socola” au decis să îi acţioneze în judecată pe Ionela Apostol, Gabriel Baciu şi Mihaela Radiana Apostol. Aşadar, reclamanţii le cer acum judecătorilor din cadrul Tribunalului Iaşi anularea concursului amintit. Rămâne de văzut ce vor hotărî magistraţii ieşeni cu privire la acest litigiu de muncă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.