Petrecere de pomina in beciurile de la Cotnari. Deleanu sarbatoreste victoria alaturi de CSM Politehnica Iasi

4535

@ „Prima de 20.000 de euro pe care am promis-o pentru victoria cu Steaua am virat-o in contul clubului inca de vineri. Acum ii astept la petrecere”, a spus Constantin Deleanu, directorul SC Cotnari SA, societatea care a devenit in ultima perioada principalul sponsor al echipei

Petrecere de pomina in hrubele de la Cotnari in cinstea victoriei repurtate de CSMS Iasi (Clubul Sportiv Municipal Iasi-Poli Iasi) in meciul de pe 7 mai cu Steaua Bucuresti (Fotbakl Club Steaua Bucuresti). Cel putin 80 de jucatori si membri ai staff-ului de la CSMS Iasi vor sarbatori maine seara la Cotnari, victoria cu Steaua si nu numai. Asta deoarece jucatorii ieseni au un motiv dublu de bucurie, pe langa victoria cu Steaua acestia trebuie sa-l celebreze si pe cel care a facut posibil acest lucru si anume pe Andrei Cristea care implineste maine frumoasa varsta de 34 de ani. Mentionam cu acest prilej ca golgheterul Poli Iasi si in acelasi timp capital al echipei din Dealul Copoului este nascut pe data de 18 mai 1984 la Bacau. Sa mai mentionam cu acest prilej ca Andrei Cristea a marcat in acest sezon 11 goluri, 9 in Liha I si 2 in Cupa Romaniei, iar in cariera sa a marcat 94 de goluri in Prima Liga. Mai trebuie sa reamintim ca SC Cotnari SA prin directorul Constantin Deleanu a promis echipei, in numele SC Cotnari SA, un premiu de 20.000 euro in cazul in care va bate Steaua. „Prima de 20.000 de euro pe care am promis-o pentru victoria cu Steaua am virat-o in contul clubului inca de vineri. Acum ii astept la petrecere”, a spus Constantin Deleanu, directorul SC Cotnari SA.
De altfel, in ultima perioada de timp SC Cotnari SA a devenit principalul sponsor al echipei din Dealul Copoului. Pe langa vinul dulce de Cotnari si fripturile alese, atmosfera petrecerii de maine seara va fi intretinuta si de acordurile muzicii populare interpretate de formatia lui Danut Punei.
Reamintim ca Poli Iasi a invins FCSB, cu 1-0 intr-unul din ultimele meciuri al etapei a VIII A a play- play-off-ului Ligii I. Andrei Cristea a marcat golul victoriei in minutul 89. Poli Iasi mai mare insa de jucat ultimul meci cu CSU Craiova, partida care se va disputa vineri 18 mai in Dealul Copoului.
Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.