Crimă sângeroasă, în Iaşi! Ucisă în bătaie cu coada de furcă de către cel care susţinea că o iubeşte! (EXCLUSIV)

5793
Criminalist, cercetare la fata locului
Criminalist, cercetare la fata locului

@ Crimă sângeroasă, în Iaşi: o femeie a fost ucisă în bătaie cu coada de furcă de către cel care susţinea că o iubeşte @ În urma groaznicului incident, Petru Vrăjmaşu a fost pedepsit de magistraţi @ Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat ieri pe acesta la 15 ani de puşcărie, pentru omor asupra unui membru de familie @ În plus, ieşeanul a fost obligat să îi plătească despăgubiri de 150.000 de lei fiicei minore a victimei

 

Crimă sângeroasă, în Iaşi: o femeie a fost ucisă în bătaie cu coada de furcă de către cel care susţinea că o iubeşte! În urma groaznicului incident, Petru Vrăjmaşu a fost pedepsit de magistraţi.

Aşadar, ieri, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat pe acesta la 15 ani de puşcărie, pentru omor asupra unui membru de familie. În plus, ieşeanul a fost obligat să îi plătească despăgubiri de 150.000 de lei fiicei minore a victimei. De asemenea, el a mai fost pus să achite şi daune morale către o rudă a victimei.

„Instanţa admite acţiunea formulată în cadrul procesului penal de partea civilă Ana A. şi obligă inculpatul să îi plătească acestei părţi civile suma de 10.000 de lei, cu titlu de daune morale. Dispune confiscarea specială a obiectului contondent reprezentat de o coadă de furcă, ridicat la data de 19 octombrie 2022”, au afirmat magistraţii.

 

Crimă sângeroasă, în Iaşi!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Petru Vrăjmaşu a început pe data de 8 decembrie 2022.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi l-au trimis în judecată după crima ce a avut loc în comuna Cepleniţa, din judeţul Iaşi. Astfel, o femeie în vârstă de 40 de ani a fost ucisă în urmă cu câteva luni. Conform anchetatorilor, victima, Mihaela S., ar fi fost lovită cu o coadă de furcă de către individ.

 

Petru Vrăjmaşu, acuzat de omor asupra unui membru de familie

 

Oamenii legii au constatat că, pe data de 20 octombrie 2022, Mihaela S. ar fi fost ucisă de concubinul cu care trăia de câțiva ani în aceeași casă. Femeia în vârstă de 40 de ani și-ar fi dat ultima suflare în mâinile iubitului, Petru Vrăjmașu. Bărbatul ar fi atacat-o pe Mihaela în urma unui conflict.

Mihaela S., femeia care a murit, a lăsat în urmă o fetiță de doar 12 ani, care ar fi fost acasă în acea zi. Ulterior, copila a fost dusă la o mătușă din partea mamei, în comuna Cotnari.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.