Scandalos! Patru poliţişti şi jandarmi, scoşi basma curată după ce au fost acuzaţi că au agresat un ieşean! (EXCLUSIV)

524
Un politist in uniforma
Un politist in uniforma

@ Patru polițiști și jandarmi acuzați că ar fi bătut un ieșean au scăpat de dosarul penal @ Decizia a fost luată ieri de judecătorii din cadrul Tribunalului Iași @ Magistrații au decis încetarea procesului ce îi privește pe Claudiu Gheorghe Nisfoeanu, Vasile Silviu David, Cătălin Cucoş şi Alexandru Gheorghiu

Lovitură de teatru în cazul polițiștilor și jandarmilor acuzați că au bătut măr un ieșean! Astfel, dosarul celor 4 polițiști și jandarmi acuzați că ar fi căsăpit un ieșean a fost încheiat la prima instanţă. Decizia a fost luată ieri de judecătorii din cadrul Tribunalului Iași. Magistrații au decis încetarea procesului lui Claudiu Gheorghe Nisfoeanu, Vasile Silviu David, Cătălin Cucoş şi Alexandru Gheorghiu.

„Instanţa încetează procesul penal, ca urmare a intervenirii prescripţiei răspunderii penale, faţă de inculpatul Nisfoeanu Claudiu Gheorghe, faţă de inculpatul David Vasile Silviu, faţă de inculpatul Cucoş Cătălin şi faţă de inculpatul Gheorghiu Alexandru, trimişi în judecată pentru purtare abuzivă. Constată că persoana vătămată C.M. nu a formulat pretenţii civile în cadrul procesului penal”, au afirmat magistrații ieşeni.

 

Polițiști și jandarmi, acuzați că au bătut un ieșean

 

Inițial, pe 12 iulie 2019 cei 4 polițiști și jandarmi, Claudiu Gheorghe Nisfoeanu, Vasile Silviu David, Cătălin Cucoş şi Alexandru Gheorghiu, au fost condamnați la câte 1 an și 3 luni de închisoare, cu amânare, pentru purtare abuzivă. Mai apoi, aceștia au contestat sentința, iar dosarul s-a întors la prima instanţă. Procesul celor 4 a început în urmă cu peste 7 ani.

„În după-amiaza zilei de 16 aprilie 2013, inculpații din cadrul IJJ Iași au agresat persoana vătămată C.M., prin lovire cu coatele, pumnii și picioarele, atât cu ocazia conducerii acesteia la Postul de Poliție, cât și în interiorul instituției menționate, iar cei 2 polițiști au agresat persoana vătămată C.M. prin lovire activă cu bastoanele din dotare în interiorul instituției menționate, toți inculpații cauzându-i leziuni corporale ce au necesitat pentru vindecare un număr de 25-30 de zile de îngrijiri medicale”, au afirmat anchetatorii ieșeni.

 

Scandalul a izbucnit de la ieșeanul care a spus că a fost bătut

 

Totul a izbucnit pe 16 aprilie 2013, când polițiștii au fost sesizați de fratele lui C.M., el povestindu-le în două rânduri că ieșeanul ar fi făcut scandal la domiciliul părinților săi, amenințându-i pe aceștia cu un cuțit. Oamenii legii au mers la fața locului, dar individul plecase. Oamenii legii s-au deplasat cu autoturismul Poliției pe șosea spre satul Osoi.

„La scurt timp, cei 4 inculpați au identificat-o pe persoana vătămată și, întrucât aceasta, aflată sub influența alcoolului, a refuzat să urce de bunăvoie în autospeciala Poliției, vorbindu-le jignitor, a fost încătușată la mâini, urcată în mașină și dusă la Postul de Poliție”, au spus procurorii.

Ulterior, victima a plecat spre casă, dar i s-a făcut rău. A fost chemată o ambulanță, care l-a transportat pe individ la spital. Mai apoi, acesta s-a plâns că ar fi fost agresat de către agenții de Poliție și de jandarmi. De cealaltă parte, cei 4 suspecți au negat în mod constant comiterea faptei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.