Bombă! Afaceristul acuzat de lovire, lăsat să meargă acasă!

1471
Ciprian Crismaru zis Boris-2
Ciprian Crismaru zis Boris-2

@ Afaceristul acuzat de lovire a fost lăsat să meargă acasă @ Astfel, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au admis astăzi contestaţiile formulate de Marius Ciprian Crîşmaru şi Igor Sîrghi @ Cei doi au fost puşi sub măsura arestului la domiciliu, respectiv a controlului judiciar

 

Afaceristul acuzat de lovire a fost lăsat să meargă acasă! Aşadar, astăzi, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au admis contestaţiile formulate de Marius Ciprian Crîşmaru şi Igor Sîrghi.

„Instanţa admite contestaţiile formulate de inculpaţii Crîşmaru Marius Ciprian şi Sîrghii Igor. Respinge, ca neîntemeiată, propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi privind luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile faţă de inculpaţi. Ia faţă de inculpatul Crîşmaru Marius Ciprian, zis „Boris”, cercetat în dosarul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi sub acuzaţia săvârşirii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violenţe şi şantaj, măsura preventivă a arestului la domiciliu, pe o durată de 30 de zile.

Ia faţă de inculpatul Sîrghii Igor, cercetat sub acuzaţia săvârşirii infracţiunilor de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal şi complicitate la lovire sau alte violenţe, măsura preventivă a controlului judiciar pe o durată de 60 de zile. Dispune punerea în libertate, de îndată, a inculpaţilor Crîşmaru Marius Ciprian şi Sîrghii Igor. Definitivă”, au spus magistraţii.

 

Afaceristul ieşean, acuzat de lovire

 

Amintim că, recent, Marius Ciprian Crîșmaru zis Boris, un cunoscut dezvoltator imobiliar ieșean, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile de magistrații Judecătoriei Iași în urma unei solicitări a procurorilor Parchetului Judecătoriei, afaceristul fiind acuzat de săvârșirea unor infracțiuni grave, lipsire de libertate în mod ilegal, șantaj şi lovire și alte violențe.

Victima ar fi un anume Emil Bejenaru, care are o afacere ce constă în montarea ușilor brandului Uși365. Emil Bejenaru încheiase cu Marius Ciprian Crîșmaru un contract pentru montarea unor uși.

 

Ce au susţinut anchetatorii cu privire la Marius Ciprian Crîșmaru

 

Oamenii legii au spus că, de fapt, Crîșmaru s-a arătat nemulțumit de calitatea lucrărilor executate de Bejenaru și, pe data de 20 mai 2023, l-a chemat la blocul din Vișani unde fuseseră montate ușile și împreuna cu Sîrghii, l-ar fi închis în unul dintre apartamente și l-au bătut.

„În ceea ce priveşte circumstanţele faptice, până la acest moment procesual s-a reţinut în esenţă că unul dintre inculpaţi, în calitatea sa de dezvoltator imobiliar, a stabilit cu persoana vătămată ca aceasta din urmă să efectueze unele lucrări într-un imobil aflat în construcţie, pe raza satului Vişani, comuna Bârnova, județul Iaşi. Pe parcursul derulării acestei activităţi, între persoana vătămată şi inculpat au survenit unele neînţelegeri, motiv pentru care cel din urmă, la data de 20.05.2023 în jurul orei 12:30, în timp ce se afla în sat Vișani, com. Bârnova, jud. Iași, sub pretextul existenței unor probleme de montaj la ușile de interior, ar fi chemat-o pe persoana vătămată în unul dintre apartamentele imobilului, ar fi încuiat ușa de acces şi astfel ar fi lipsit-o de libertate în mod ilegal timp de aproximativ 10 minute pe persoana vătămată, interval în care ar fi şi lovit-o cu pumnii și picioarele peste față și corp, aceasta suferind leziuni traumatice a căror gravitate a fost evaluată printr-un număr de 4-5 zile de îngrijiri medicale”, a transmis Parchetul de pe lângă Judecatoria Iași.

După aceea, i-ar fi dat drumul, dar l-ar fi amenințat că-l omoră pe el și familia sa dacă va anunța Poliția și va reclama ce s-a întâmplat în blocul din Vișani.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.