Plăceri carnale incredibile, oferite de câteva tinere din Iaşi! Sute de bărbaţi au trecut prin patul lor! (EXCLUSIV)

5814
Tânără care practică prostituţia
Tânără care practică prostituţia

@ Plăceri carnale incredibile, oferite de câteva tinere din Iaşi: sute de bărbaţi au trecut prin patul lor @ După ce a intrat Poliţia pe fir, un ieşean a fost condamnat definitiv @ Astfel, recent, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins apelul formulat de Vasile Nicăi @ Iniţial, individul a fost condamnat la 7 ani de temniţă, pentru trafic de minori, proxenetism şi deținere, fără drept, de droguri de risc și de mare risc, în vederea consumului propriu

 

Plăceri carnale incredibile, oferite de câteva tinere din Iaşi! Sute de bărbaţi au trecut prin patul lor! După ce a intrat Poliţia pe fir, un ieşean a fost condamnat definitiv. Aşadar, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins apelul formulat de Vasile Nicăi.

Amintim că, iniţial, individul a fost condamnat la 7 ani de temniţă, pentru trafic de minori, proxenetism şi deținere, fără drept, de droguri de risc și de mare risc, în vederea consumului propriu.

 

Plăceri carnale incredibile, oferite de câteva tinere din Iaşi!

 

Oamenii legii au precizat că, în luna noiembrie 2020, Vasile Nicăi ar fi recrutat-o pe o persoană vătămată minoră, în vârstă de 15 ani, iar, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a acesteia (vârstă fragedă, lipsuri materiale, alienare familială), a transportat-o în scopul exploatării prin obligare la practicarea prostituției.

„În august 2020, inculpatul a recrutat-o prin constrângere și profitând de starea de vădită vulnerabilitate în care se afla (vârstă fragedă, lipsuri materiale, alienare familială, educație precară) pe o minoră, în vârstă de 16 ani, a primit-o într-un apartament închiriat în regim hotelier timp de două săptămâni, în scopul exploatării prin obligare la practicarea prostituției”, au afirmat anchetatorii ieşeni.

 

Ieşeanul Vasile Nicăi, prins cu droguri

 

Oamenii legii au adăugat că, în iunie 2018, ieşeanul Vasile Nicăi ar fi înlesnit practicarea prostituției de către o persoană vătămată, prin primirea acesteia în apartamente închiriate în regim hotelier în circa 3 săptămâni, precum și prin realizarea și postarea anunțurilor acesteia de atragere a clienților pe site-ul Publi24.

„Pe 11 ianuarie 2022, în aceeași împrejurare, inculpatul a deținut pentru consum propriu cantitățile de 0,13 grame pulbere care conține amfetamină și cofeină, precum și 0,22 grame de canabis”, au încheiat anchetatorii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.