Poziţii lascive, pentru mii de bărbaţi! Câteva tinere le-au îndeplinit cele mai secrete fantezii! (EXCLUSIV)

20102
O femeie, pe o strada
O femeie, pe o strada

@ Câteva fete le-au îndeplinit fanteziile secrete câtorva mii de bărbaţi, stând în diverse poziţii lascive @ Afacerea a mers ca unsă până ce pe fir au intrat oamenii legii @ În urma incidentelor, 3 persoane au fost condamnate de judecători @ La apel, una dintre pedepsele aplicate a fost diminuată

Poziţii lascive pentru mii de bărbaţi! Câteva tinere le-au îndeplinit cele mai secrete fantezii! Afacerea a mers ca unsă până ce pe fir au intrat oamenii legii. În urma incidentelor, 3 persoane au fost condamnate de judecători. Însă, la Curtea de Apel Iaşi, una dintre pedepsele aplicate a fost diminuată.

Astfel, de la 14 ani de temniţă, pedeapsa lui Iulian Focşa a fost redusă recent la 11 ani şi 8 luni de puşcărie. În cazul celorlalţi, sentinţa emisă iniţial de Tribunalul Iaşi a rămas neschimbată.

 

Poziţii lascive, pentru mii de bărbaţi: s-a lăsat cu condamnări

 

Iniţial, în același dosar, Andrei Mihai Păduraru a primit o pedeapsă de 10 ani și 8 luni de temniță, iar Diana Florina Iftime – 5 ani de închisoare. Acuzațiile aduse de anchetatori au fost cele de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de minori, trafic de persoane în formă continuată și, respectiv, proxenetism.

De asemenea, aceștia i-au pus pe inculpați să mai achite daune totale de 50.000 de euro. În plus, judecătorii au confiscat suma totală de 649.298 de lire sterline, 57.600 de euro, 27.500 de franci eleveţieni, dar și 3 autoturisme, respectiv un Mercedes ML 320, un Skoda Superb și un Audi A8, precum și mai multe obiecte din aur. Ulterior, sentinţa a fost contestată, iar, acum, a fost emisă o decizie definitivă.

 

Metoda „lover boy”, folosită în acest caz

 

Procesul celor 3 a început pe 13 decembrie 2017. Asta, după ce primele rețineri au fost efectuate pe 22 septembrie 2017. Totul a ieșit la iveală după interceptările unor convorbiri secrete purtate de traficanți de persoane din Iași.

„În perioada 2013 – septembrie 2017, inculpaţii au constituit un grup infracţional organizat, care a acţionat în mod coordonat şi constant, profilat pe racolarea din România a unor victime minore şi majore, transportarea şi exploatarea sexuală a acestora preponderent în străinătate, în scopul obţinerii directe de beneficii financiare importante.

Inculpaţii au recrutat în mod succesiv, prin inducere în eroare, simulând relaţii de iubire, mai multe tinere minore şi majore, în special din judeţul Iaşi, cu precădere din mediul rural, din familii dezorganizate, cu situaţie financiară precară şi nivel de instrucţie scăzut, pe care le-au transportat în Londra, unde le-au cazat în diverse locuinţe închiriate, fie le-au plasat în case clandestine de prostituţie ori locuinţe destinate acestui scop. În unele cazuri inculpaţii s-au îngrijit de procurarea unor documente de identitate pentru victimele racolate”, au menționat oamenii legii.

 

Servicii sexuale contra-cost, pe străzile din Londra

 

Anchetatorii ieșeni au susținut că Iulian Focșa, Andrei Mihai Păduraru și Diana Florina Iftime, acţionând în mod coordonat, le-au exploatat sexual pe victimele lor prin intermediul anunţurilor postate pe site-uri specifice din Marea Britanie, recurgând uneori la ameninţări, şantaj ori comițând abuzuri psihice şi fizice asupra lor şi însuşindu-şi total sau parţial sumele de bani câştigate de către victimele lor prin oferirea de servicii sexuale contra-cost.

„După ce le stabileau şi instruiau cu privire la tarifele pentru clienţi şi modul de comportare, inculpaţii le cereau să se prostitueze după un program prestabilit, de peste 10 ore. Uneori, inculpaţii le transportau pe victime cu autoturismele lor în diverse case clandestine de prostituţie, iar, ulterior, îşi însuşeau banii câştigaţi de acestea.

Inculpata îi informa telefonic, după caz, pe ceilalţi 2 inculpaţi despre situaţiile în care vreuna dintre victimele traficate refuza vreun client ori despre vreo altă împrejurare conflictuală ce avea loc. Drept urmare, inculpaţii se adresau cu injurii şi reproşuri victimelor, invocându-le returnarea cheltuielilor făcute cu aducerea lor în Marea Britanie, aducându-le pe acestea, treptat, într-o stare de aservire totală”, au subliniat oamenii legii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.