PRIMA ZI DIN 2019 POATE FI PETRECUTĂ LA PATINOAR ȘI ÎN CAFENELELE DIN ANSAMBLUL PALAS

2030

Ansamblul Palas funcționează după un program special, în preajma Revelionului. Astfel, cei care au chef de distracție pe gheață sau vor să se relaxeze în compania unei cafele și a prietenilor o pot face chiar și în prima zi a noului an.  

Pregătirile pentru petrecerea de Revelion necesită timp, așa că se pot realiza și în ultima zi a acestui an, la magazinele din Palas Mall, în intervalul orar 10.00 – 18.00. Și amatorii de mișcare pe gheață se pot bucura de arena albă pe 31 decembrie, între orele 12.00 și 18.00. Prima zi a anului 2019 poate fi petrecută în compania unei băuturi calde la cafenelele și restaurantele din ansamblul Palas sau la patinoar, care vor fi deschise în intervalul orar 14.00 – 22.00. De pe 2 ianuarie, se revine la programul obişnuit: 10.00 – 22.00.

Și hypermarketul Auchan are un program special în preajma Revelionului. Pe 31 decembrie, ieșenii își pot face cumpărăturile în intervalul orar 07.30 – 18.00. Pe 1 ianuarie 2019, angajații Auchan sunt liberi să petreacă alături de familie, iar pe 2 ianuarie, clienții sunt așteptați în intervalul orar 10.00 – 23.00.

Pe lângă distracția pe gheață la patinoarul Palas Ice, ieșenii dornici să-și petreacă zilele libere în parcul Palas vor avea parte de o surpriză animată. Tradiționala proiecție video 3D cu tematică de sărbători la rula pe fațada sudică a Palatului Culturii până pe 6 ianuarie. Zilnic, în intervalul orar 17.00 – 21.30, din 30 în 30 de minute, publicul va descoperi simboluri îndrăgite şi elemente arhitecturale ale clădirii, care se preschimbă și se definesc, într-un spectacol de lumină, sunet, forme şi culoare.

Prichindeii care nu a reușit să cânte în Trupa Moșului o mai pot face până duminică, 30 decembrie. Copiii pot urca pe podiumul din Atrium Palas și, ca prin magie, cu ajutorul realității augmentate, se vor vedea pe un ecran gigant, alături de alți „muzicieni”. Ei vor fi dirijorii formației aflate în concert, formată dintr-un urs polar, o vulpe, un pinguin, un ren și trei veverițe. Cu ajutorul unor butoane, vor decide cum și cât cântă amicii lor virtuali, combinând astfel sunete de muzică electronică, pian, saxofon, percuție și backing vocals. La final, vor putea descărca de pe palasmall.online o fotografie și melodia compusă în trupa Moșului. Distracția este disponibilă de luni până vineri, în intervalul orar 12.00 – 20.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 11.00 și 20.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.