Procurorii ieseni au un nou sef. „Dusmanul Cordunenilor” a preluat fraiele

3693

@ Asa cum se anuntase, fostul procuror general al Parchetului Curtii de Apel,  Florin Casuneanu s-a transferat la Parchetul Militar @ Locul sau a fost luat de Vasile Chifan, procurorul care a instrumentat dosarul fratilor Corduneanu

Vasile Chifan, procuror devenit celebru dupa ce a instrumentat dosarul fratilor Corduneanu a preluat zilele trecute conducerea Parchetului Curtii de Apel Iasi. Asta deoarece, incepand cu 1 ianuarie a.c, fostul procuror general Florin Casuneanu s-a transferat la Parchetul Militar. Consiliul Superior al Magistraturii a avizat aceste schimbari. ”Vreau sa incerc altceva si oricum imi expira mandatul la conducerea Parchetului Curtii de Apel”, a spus in octombrie anul trecut pentru Dezvaluirea.ro, Florin Casuneanu, referitor la transferul sau.

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Iasi are competenta teritoriala in judetele Iasi si Vaslui si de aceea are in subordine parchetele judetene si cele locale din cele doua unitati administrative adica Parchetul de pe langa Tribunalul Iasi si Parchetul de pe langa Tribunalul Vaslui dar si parchetele locale, Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi, Parchetul de pe langa Judecatoria Vaslui dar si cele din Raducaneni, Pascani,Harlau, Barlad si Husi. In toate aceste parchete lucreaza un numar 120 de procurori.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.