Afacerist iesean prins cu amanta, o tanara avocata. Sotia a primit pozele de la detectivi

11942

@ Scandal in lumea buna a Iasului dupa ce afaceristul Dorin Tudose a fost surprins cu amanta, care este  avocata,  de niste  detectivi particulari angajati de fosta sotie @ Asa au ajuns la divort Dorin Tudose, patronul Restaurantului Expo din Parcul Expozitiei si Claudia Tudose, vedeta locala de televiziune, jurnalist la TVR Iasi @ Fotografiile realizate de detectivi care il surprind pe Tudose cu amanta sa, avocata Daniela Enache, au fost depuse la dosarul de divort @ „Eu nu contest probele sotiei mele”, a spus Dorin Tudose

Scandal amoros  si divort  in lumea buna a Iasului. Vedeta locala de telaviziune, Claudia Gianina Tudose, jurnalist la TVR Iasi a fost nevoita sa divorteze de sotul sau, afaceristul Dorin Tudose, patronul Restaurantului Expo din Parcul Expozitiei deoarece a constatat ca acesta o inseala cu o tanara avocata pe nume Daniela Enache. Claudia Tudose a intrat la banuieli in toamna anului 2015, imediat dupa inceperea anului scolar (cei doi au impreuna doi copii), dupa ce a observat ca noptile in care sotul sau  lipsea de acasa motivand deplasari in alte localitati in interes de afaceri, sunt tot mai dese. Mai mult decat atat, in aceiasi perioada prietenii i-au spus Claudiei ca sotul sau a fost vazut in mai multe randuri, in compania unei alte femei.  Avand in vedere toate acestea, Claudia Tudose s-a decis sa apeleze la o firma de detectivi particulari care l-au urmarit timp de o saptamana pe Tudose si i-au confirmat banuielile, cele referitoare la faptul ca  sotul sau avea o relatie extraconjugala. Detectivii particulari au mai stabilit ca numele amantei lui Tudose este Daniela Enache (foto), sotia fostului avocat Mircea Alexanadru Enache care a decedat la inceputul anului 2015. „Dupa o saptamana de supraveghere concluziile detectivului au fost ca sotul sau are o relarie extraconjugala, fiind surprins in fotografiile acestuia in diferite ipostaze si in diferite locuri, chiar intr-un hotel cu aceasta femeie”, au aratat avocatii Claudiei, in pledoariile din dosarul de divort.

Afaceristul si avocata, o noapte la hotel

Astfel, detectivii particulari i-au surprins pe cei doi amanti chiar in timp ce se cazau la Hotelul Coral, in februarie 2016 cand Dorin Tudose era inca casatorit cu Claudia. „Primul raport intocmit de detectivul particular il suprinde pe intimat cu amanta sa in perioada 21.02.2016-27.02.2016. In seara zilei de 26.02.2016 cei doi sunt surprinsi cazandu-se impreuna la Hotelul Coral, hotel pe care il parasesc impreuna in dimineata zilei de 27.02.2016. In mod evident, la data la care intimatul se afla impreuna  cu amanta sa la Hotelul Coral, partile erau casatorite iar <<hartiile de divort>> nu erau depuse”, au aratat avocatii Claudiei Tudose.

Prin urmare, in martie 2016 Claudia Tudose, depune cererea de divort iar casatoria a fost desfacuta definitiv in urma cu mai putin de doua saptamani pe 28 decembrie 2018, dupa 15 ani de convietuire. Judecatorii de la Tribunal au constatat desfacarea casatoriei din culpa lui Dorin Tudose. Cu un an inainte Judecatoria stabilise in acelasi dosar o culpa comuna.

„Nu contest probele sotiei”

Contactat de jurnalistii Dezvaluirea.ro, Tudose nu  a negat relatia extraconjugala. „Eu nu contest probele aduse de fosta sotie. Eu nu mai aveam relatii cu fosta sotie de 3 ani. Ea a facut aceste poze pentru a obtine unele foloase materiale. Consider ca acest subiect nu este de interes public. Este ciudat cum de instanta de apel a schimbat sentinta primei instante in conditiile in care nu s-au adus probe suplimentare. Eu zic ca nu ar trebui facut un articol de presa din asta deoarece ar suferii copiii”, a spus  Tudose.

S-a dat sarac sa nu plateasca pensie alimentara

In ceea ce priveste „interesul public” chiar Tudose a cerut sedinta secreta in procesul de divort aratand ca este un afacerist foarte cunoscut, insa cererea i-a fost respinsa. De asemenea, in ceea ce priveste „suferinta” copiilor sa cuvine sa facem unele precizari, detalii pe care le-am extras din dosarul de divort. Astfel, pentru a nu le plati celor doi copii o pensie de intretinere prea mare Dorin Tudose a prezentat o adeverinta in care a aratat ca are un venit lunar de 312 lei. Asta in conditiile in care SC Restaurant Expo SRL are o cifra de afaceri de 100.000 euro pe an, iar Tudose este asociat unic si administrator. Chiar si asa judecatorii nu l-au crezut si i-au fixat o pensie alimentara relativ decenta.  Chiar si asa, dupa sentinta de divort a Judecatoriei, din iulie 2017 si pana in ianuarie 2018, Tudose a refuzat sa le plateasca copiilor pensia alimentara, fapt demonstrat de Claudia la Tribunal. De asemenea, la dosar au fost depuse probe care au aratat ca fosta sotie a fost agresata fizic de afacerist si din acest motiv Claudia a depus si o plangere penala. Contactata de Dezvaluirea.ro, Claudia Tudose a refuzat sa comenteze.

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.