Promisiuni live la Iasi! Iohannis si Alexe ne fac iarasi autostrada! Cum au mai facut si in alte campanii electorale

942

@ A inceput deja campania electorala pentru prezidentiale motiv pentru care Klaus Iohannis s-a aflat astazi la Iasi la o intalnire a organizatiilor PNL din Moldova @ Si, ce sa le propui moldovenilor ca sa te voteze bineinteles: le spui din nou ca le faci autostrada doar nu te-a durut gura cand ai promis asta si acum 5 ani, acum 15 ani etc @ ’’Aceasta autostrada este probabil cel mai important obiectiv de infrastructura pentru Moldova. Sa stiti de la mine daca scapam de pesedisti si vom avea un guvern liberal aceasta autostrada se va face’’, a spus astazi Iohannis la Iasi @ Invocand lipsa autostrazii si Costel Alexe a atacat PSD fara se mentioneze insa de blatul pe care oamenii sai din Consiliul Local il au cu pesedistii si nici de legaturile lor de afaceri transpartinice

A inceput campania electorala pentru prezidentiale motiv pentru care dupa cum am anuntat inca de ieri (vezi aici) presedintele Klaus Iohannis s-a aflat la Iasi unde a participat la o intalnire regionala a liberalilor. Si, daca tot esti in campanile si esti si in capitaa Moldovei, ce le promiti iesenilor si moldovenilor sa te voteze din nou? Raspuns: ce le-ai promis si acum 5 ani in campanile si ce le-au promis cei de la PNL Iasi si cum 10 ani, si acum 15 ani, ca doar nu te doare gura. Le spui din nou ca le faci autostrada Iasi-Targu Mures. Klaus Iohannis a luat cuvantul ultimul la intrunirea de astazi a liberalilor din Moldova de la Centrul Providenta. Bine inteles in cele cateva cuvinte rostite de presedinte cele mai multe s-au referit la autostrada. ’’Aceasta autostrada este probabil cel mai important obiectiv de infrastructura pentru Moldova. Sa stiti de la mine daca scapam de pesedisti si vom avea un guvern liberal aceasta autostrada se va face. Astazi dimineata am primit un mesaj cutremurator, un accident in Ialomita cu 10 morti si aproape 10 raniti, m-a intristat foarte mult. Lipsa infrastructurii ucide precum si coruptia ucide. Aceasta nepasare criminala a pesedistilor costa vieti de romani. Avem nevoie de aceasta infrastructura. Ideea cu autostrada nu este doar o ambitie politica’’, a spus Klaus Iohannis.

Alexe se da antipesedisit

Am inversat discursurile in ordinea ‘’importantei oratorului’’. Astfel, introducerea pentru promisiunile despre autostrada a fost facuta de Costel Alexe care a vorbit cu putin timp inainte de presedinte. Alexe a spus ca autostrada nu s-a facut din cauza PSD fara sa mentioneze insa ca in acesti 30 de ani de democratie si PNL a fost de cateva ori la guvernare si mai mult decat atat mentorul sau politic deputatul Relu Fenechiu a fost si  ministru al Transporturilor. Macar ultimul mentionat poate fi scuzat partial avand in vedere ca din scanul de ministru a zburat direct in puscarie. Prin urmare nici pe Alexe nu l-a durut deloc gura sa promita o autostrada. ‘’Dragi colegi m-asi fi bucurat ca astazi sa fi ajuns la Iasi pe una din cele doua autostrazi A8 sau A7 din pacate acesti ani de guvernare PSD a insemnat pentru Moldova saracie, depopulare, sa-si mentina un bazin care sa-I voteze. In acest mandate ale PSD in Moldova au avut loc 12.000 de accidente cu peste 3.000 de morti. Autostrada Moldovei nu poate sa ramana doar un obiectiv devine o obligatie pentru noi sa reusim acest deziderat’’, a spus Alexe.

Mai departe in discursul sau acesta a infierat guvernarea social-democrata fara sa mentioneze insa de blatul pe care oamenii sai din Consiliul Local il au cu PSD si cu Mihai Chirica, votand proiecte imobiliare scandaloase. De asemenea Alexe a uitat sa spuna ca oamenii sai ai deputatului PNL Mugur Cozmanciuc impart ‘’cascaval’’, adica fonduri europene cu pesedisti (vezi aici).

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.