Ieşean trimis la puşcărie după ce a incendiat un bloc! Individul trebuie să achite daune de 40.000 de lei!

191
incendiu
incendiu

@ Un ieşean a fost trimis la puşcărie după ce ar fi incendiat un bloc @ Mai mult, individul trebuie să achite daune de 40.000 de lei @ Sentinţa a fost emisă de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi pe numele lui Alexandru Moşu

Un ieşean a fost trimis la puşcărie după ce ar fi incendiat un bloc! Mai mult, individul trebuie să achite daune de 40.000 de lei! Sentinţa a fost emisă de magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi pe numele lui Alexandru Moşu.

Astfel, acesta a primit o pedeapsă de 2 ani, 6 luni şi 396 de zile de puşcărie, pentru distrugere. În plus, ieşeanul a fost obligat să achite daune totale în valoare de 40.000 de lei.

Trimis la puşcărie după ce a incendiat un bloc!

De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Alexandru Moşu a început pe data de 17 iulie 2023. Procurorii ieşeni l-au trimis în judecată sub acuzaţia de distrugere prin incendiere.

„Pe 25 iunie 2023, în jurul orei 5:00, inculpatul a incendiat două plăci de polistiren și cinci lădițe din șipcă de lemn aflate pe partea laterală a scării A, de la Asociaţia de Proprietari a Blocului Q2, strada Plăieşilor nr. 3, incendiu care s-a propagat la un spaţiu de depozitare, iar, apoi, s-a extins la exteriorul blocului până la etajul al patrulea, distrugând tencuiala şi deteriorând conductele de gaz, apă şi energie electrică”, au spus anchetatorii.

Alexandru Moşu a recunoscut totul

Pe data de 25 iunie 2023, individul a fost depistat în parcul Piața Voievozilor, agenţii conducându-l la sediul Secţiei I de Poliţie.

Prezent în faţa instanţei de judecată, la termenul din data de 16.01.2024, în stare de arest preventiv, după aducerea la cunoştinţă a drepturilor şi obligaţiilor, ieşeanul a fost de acord să dea declaraţie şi a recunoscut săvârşirea faptei pentru care s-a dispus trimiterea în judecată, solicitând ca judecata să se desfăşoare numai pe baza probelor administrate în cursul urmăririi penale şi a înscrisurilor prezentate de părţi, potrivit procedurii în cazul recunoaşterii învinuirii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.