Cutremur în PSD Iași înaintea venirii lui Marcel Ciolacu

436

Deputatul Marius Ostaficiuc și-a anunțat demisia din PSD, nemulțumit de degringolada din filiala ieșeană a social democraților. „Despărțirile fac parte și ele din politică. După 23 de ani de la înscrierea în rândurile social democrației, am luat decizia să plec din PSD.
Nu mă mai simt compatibil aici, la Iași, cu oameni care n-au demonstrat nimic și care confundă politicul cu businessul. Plec dintr-o filială capturată și dintr-un partid care dimineața este la stânga, la amiază la mijloc și seara la dreapta, iar a doua zi o ia de la capăt.
Voi rămâne în politică, folosindu-mi energiile și experiența în proiecte prin care să îmi ajut în continuare patria și orașul căruia îi datorez totul, Iașul’’, a scris, pe Facebook, deputatul Marius Ostaficiuc. “Filiala capturată” de care vorbește Ostaficiuc îi are la conducere, în prezent, pe prefectul Bogdan Cojocaru, numit interimar la organizația județeană, și pe Bogdan Balanișcu ales președinte al organizației municipale în noiembrie anul trecut.

Marius Ostaficiuc este unul dintre cei mai cunoscuți oameni ai PSD Iași, timp de patru ani fiind chiar șef al organizației municipale. Demisia lui dă semnalul de plecare și pentru alți membri importanți din filială. Unul dintre aceștia este Tudor Ciuhodaru, la rândul său nemulțumit de modul în care a fost înlăturat din cursa pentru europarlamentare. Surse politice susțin că atât Ostaficiuc cât și Ciuhodaru ar negocia cu AUR pentru a-și putea păstra privilegiile. Convulsiile care zguduie organizația locală a PSD au loc cu doar câteva zile înaintea venirii la Iași a șefului PSD Marcel Ciolacu. Pe 17 februarie, în prezența liderului social democrat, ar urma să fie aleasă conducerea organizației județene și să fie anunțați candidații la Primăria Municipiului Iași și la Consiliul Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.