„Promotie” la vanzarea unui intreg cartier de blocuri. Apartamentul de vis a devenit cosmar

12287

„Promotie” la vanzarea unui intreg cartier de blocuri. Apartamentul de vis a devenit cosmar

@ Marfin Bank  a publicat un nou anunt in care arata ca solicita circa 5,4 milioane de euro pentru cartierul de blocuri Dream Village @ Asta in conditiile in care initial, in urma cu circa 3 ani cartierul fusese scos la vanzare la un pret de circa 7,7 milioane euro

Reducere importanta de pret la vanzarea unui cartier de blocuri din municipiul Iasi. Dupa ce in urma cu aproape 3 ani, Marfin Bank cerea in jur de 7,7 milioane euro pentru Dream Village (in romana cartierul de vis) in 2016 pretul ajunsese la circa 6,8 milioane euro, acum ansamblul rezidential situat in municipiul Iasi, in zona Canta, langa linia ferata a fost scos la mezat pentru numai de 24.843.392 lei adica circa 5,4 milioane euro. Potrivit anuntului postat chiar pe site-ul Marfin Bank, au fost scoase la vinzare  mai exact un numar de 84 de apartamente distribuite in 5 blocuri P+11 E, 14 locuri de parcare si 99 de boxe de la subsolurile blocurilor. Suprafata totala utilia scoasa la vanzare este de 5.406 mp.  In oferta de vanzare, Marfin Bank mai precieaza ca langa blocuri mai detine si o suprafata de 18.251  mp care poate fi utilizata pentru continuarea proiectului rezidential. Se mai precizeaza in oferta ca, in apartamente holurile si bucataria sunt placate cu gresie iar in dormitoare este montat parchet.

Cartierul de vis a devenit un cosmar

In acest ansamblu rezidential primele locuinte au fost vandute in urma cu 8 ani. La vremea respectiva dezvoltatorii le-au promis ca vor locui intr-un cartier cu multe zone verzi, parcuri de  joaca pentru copii, locuri suficiente de parcare etc. Acum totul zace in parasire si cele mai multe dintre promisiuni au fost uitate. Asta deoarece la numai cativa ani dupa ce a fost dat in folosinta cartierul, dezvoltatorii implicati in dezvoltarea proiectului printre care si ENG International au dat faliment iar lucrarile au fost oprite. In aceste conditii imobilele ramase nevandute au fost preluate de finantator, adica de Marfin Bank care incearca acum sa-si recupereze banii.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.