PSD a pus la cancelaria prefectului o sexi-cântăreață de muzică populară. Popa a luat-o si la Bucuresti

4116
Loredana Colotin
Loredana Colotin

@  Cântăreața de muzică populară Loredana Colotin a fost angajată fără concurs la cancelaria prefectului judetului Iasi, Bogdan Cojocaru @ Loredana Colotin este angajată frecvent sa cante la sarbatorile comunelor conduse de primari membri ai PSD @ Desi presedintele PSD Iasi, Maricel Popa aceasta a insotit-o astazi pe Loredana Colotin intr-o vizita prin Palatul Parlamentului

PSD Iași și prefectul Bogdan Cojocaru au gasit competențe administrative printre talentele artistice ale unei cântărețe de muzică populară. Astfel, cântăreața de muzica populara Loredana Colotin a fost angajata de curand, fara concurs la cancelaria prefectului. Încercand sa obtinem de la prefectul Bogdan Cojocaru unele raspunsuri legate de aceasta splendida racolare in echipa care administreaza treburile judetului și implementează politica Guvernului în teritoriu ne-am izbit de un raspuns vag si laconic. „Doamna Colotin este colega noastra. Despre modul in care a fost angajata va rog sa-l intrebati pe seful cancelariei”, a spus Bogdan Cojocaru.

Seful PSD sustine ca nu o cunoaste dar a luat-o la Bucuresti

La randul sau, Felix Guzga ne-a trimis la prefect daca vrem sa aflam raspunsuri, ca de la  Ana la Caiafa. Presedintele PSD Iasi, Maricel Popa cel care il sustine pentru functia de prefect pe Bogdan Cojocaru a spus ca nu a auzit de Loredana Colotin. „Nu stiu despre cine vorbiti”, a spus astazi Maricel Popa.

Numai ca domniasoarea cantareata de muzica populara a fost astazi la Bucuresti. Informatia apare chiar intr-o postare pe pagina de Facebook a senatorului Maricel Popa. Fiind si invatatoare in comuna Ion Neculce, Loredana Colotin a luat 60 de copii si i-a dus la Bucuresti sa viziteze Palatul Parlamentului. „Nimic nu este mai reconfortant decât atunci când citești bucurie și veselie pe fețele copiilor și tinerilor. Așa s-a întâmplat și astăzi, când un grup de peste 60 copii și cadre didactice din comuna #IonNeculce au avut ocazia să viziteze Palatul Parlamentului și noul stadion din Ghencea al echipei Steaua București”, a scris Maricel Popa, in postarea respectiva.

Postarea este insotita de fotografii in care apare si Loredana Colotin. In fotografii apare si Gheorghe Valeanu, primarul comunei Ion Neculce.

 

 

 

De remarcat ca Loredana Colotin este angajata frecvent sa cante la sarbatorile comunelor conduse de primari PSD, Butea, Bălțați, Cotnari si altele.

 

Din lac în puț! Noul prefect încalcă regulile anti-Covid din prima zi de lucru

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.