Răfuială în stil mafiot, în Penitenciarul Iași! Interlopul acuzat că a atacat cu un cuțit un „mascat” de la SAS, crestat cu o lamă pe față! (EXCLUSIV)

1120
Mainile unui barbat pe gratiile unui penitenciar
Mainile unui barbat pe gratiile unui penitenciar

@ O răfuială în stil mafiot în Penitenciarul Iași s-a încheiat fără vreo condamnare @ Interlopul acuzat că a atacat cu un cuțit un „mascat” de la SAS a fost crestat cu o lamă pe față @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi i-au obligat pe Cătălin Andrei Verdeş şi Teodor Ciprian Roman să îi achite interlopului Radu Constantin Holban (fost Talabă) daune morale în valoare de 4.000 de euro

O răfuială în stil mafiot în Penitenciarul Iași s-a încheiat fără vreo condamnare! Interlopul acuzat că a atacat cu un cuțit un „mascat” de la SAS a fost crestat cu o lamă pe față! Aşadar, zilele trecute, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi i-au obligat pe Cătălin Andrei Verdeş şi Teodor Ciprian Roman să îi achite interlopului Radu Constantin Holban (fost Talabă) daune morale în valoare de 4.000 de euro.

„Instanţa dispune încetarea procesului penal privind pe inculpatii trimisi în judecată pentru comiterea infractiunilor de lovire sau alte violenţe si, respectiv, de instigare la lovire, ca urmare a intervenirii prescriptiei răspunderii penale”, au spus judecătorii ieşeni.

Răfuială în stil mafiot, în Penitenciarul Iași!

De remarcat este faptul ca sentinta nu e definitiva, aceasta putand fi contestata. Procesul lui Verdeş şi Roman a început pe data de 19 aprilie 2022. Procurorii i-au trimis în judecată sub acuzaţiile amintite. Anchetatorii spun că Teodor Ciprian Roman (Butnărică) și Cătălin Andrei Verdeș au intrat în vizorul lor în timp ce erau după gratii, în urmă cu aproximativ 6 ani.

„Pe 6 decembrie 2018, în timp ce se afla pe holul Secţiei IX din cadrul Penitenciarului Iaşi, fiind deţinut în acest penitenciar, inculpatul C.A.V. l-a lovit pe R.C.H. (deţinut şi acesta în cadrul Penitenciarului Iaşi) cu o lamă pe obrazul drept, provocându-i o leziune ce a necesitat 7-9 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare”, au declarat procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Membru al lumii interlope, mutilat la îndemnul unui deținut

Oamenii legii au adăugat că Teodor Ciprian Roman (Butnărică) ar fi fost cel care l-ar fi instigat pe Cătălin Andrei Verdeș (36 de ani) să îl mutileze pe Radu Holban (Talabă). „În timp ce era deţinut în cadrul Penitenciarului Iaşi, inculpatul T.C.R. l-a determinat pe C.A.V. (deţinut în penitenciar) să îl agreseze pe R.C.H. (deţinut în penitenciar) pe 6 decembrie 2018, prin provocarea unei leziuni pe faţă cu o lamă, stabilind modul de comitere şi promiţându-i în schimb bunuri şi unele substanţe”, au încheiat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Surse judiciare au afirmat că Radu Holban a fost crestat pe față de colegul de celulă, iar victima ar fi considerat că, de fapt, agresiunea ar fi fost o răzbunare a poliţistului pe care l-ar fi înjunghiat după un scandal în Clubul „Skin”, ce ar fi avut loc pe 28 ianuarie 2018. Potrivit surselor amintite, Holban şi proaspătul său coleg de cameră, Cătălin Verdeş, se întorceau din curte înspre celulă, fiind supravegheaţi de un singur agent. Chiar la intrarea în celulă, Verdeş ar fi tăbărât asupra lui Radu Holban (Talabă) şi, cu un cuţit improvizat dintr-o lamă de la aparatul de bărbierit, l-ar fi tăiat pe acesta de la gură până aproape de ureche. Plin de sânge, Radu Holban (Talabă) a fost transportat la cabinetul medical din cadrul unităţii, după care la Spitalul Militar, unde a fost cusut.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.