Vaginul unei minore ascunzatoare pentru heroina. „Iubi” merge 4 ani la inchisoare

8033

@ Magistratii Tribunalului au pronuntat aseara sentinta in acest dosar de trafic de heroina @ Pentru ca era minora in momentul in care a fost prinsa, tanara care si-a bagat o bila cu heroina in vagin, pentru a-si proteja iubitul, a scapat de inchisoare

Magistratii ieseni de la Tribunalul Iasi le-a fost suficient numai un termen de judecata pentru a se adifica asupra vinovatiei unor traficanti de heroina. Spunem asta deoarece judecarea acestor traficanti de heroina Viorel Todica, Claudia Gabriela Canora si Marius Florin Ciobanu a inceput pe 28 iunie iar sentinta a fost publicata aseara pe data de 13 iulie a.c adica dupa circa doua saptamani. Acest dosar a devenit celebru prin intermediul mass-media datorita gestului facut de minora Claudia Gabriela Canora in momentul cand ea si iubitul sau Viorel Todica, au fost prinsi avand heroina asupra lor.

Investigatia pentru prinderea celor doi s-a derulat la inceputul anului acesta. Cei doi au fost prinsi in trafic iar dupa ce li s-a perchezitionat si locuinta au fost condusi la sediul Brigazii de Combatere a Crimei Organizate pentru audiere si perchezitie corporala. In momentul in care i s-a spus sa se dezbrace tanara a refuzat. Pana la urma a cedat dar cand s-a dezbracat a luat o bila de heroina pe care o avea in lenjeria intima (substanta era invelita intr-o folie de aluminiu) si si-a introdus-o singura in vagin. Ulterior a spus ca a facut acest gest pentru a ascunde aceasta proba zdrobitoare care ii incrimina iubitul. In bila respectiva erau aproximativ 2,14 grame de heroina. Tanara a putut fi convinsa cu mare greutate sa-si scoata bila din vagin.

Tanara trebuie reeducata

Anchetatorii au mai constatat ca drogurile erau aduse din Bucuresti. Potrivit sentintei de aseara Viorel Todica va executa o pedeapsa de 4 ani si 4 luni de inchisoare pentru trafic de droguri. Dupa cum s-a mai precizat tanara Gabriela Canora nu va ajunge la inchisoare desi a fost trimisa de asemenea in judecata pentru trafic de droguri. Judecatorii au dispus ca aceasta sa fie internata intr-un centru de reeducare pentru o perioada de doi ani și asta deoarece era minora la data savirsirii faptelor. Marius Florin Ciobanu a fost trimis in judecata doar pentru detinere de droguri pentru uz personal si de aceea s-a ales doar cu 8 luni de inchisoare cu suspendare. De asemenea judecatorii au dispus si confiscare heroinei si a methadonei gasite asupra inculpatilor. Este vorba de4 cateva „portii” cuprinse intre 1,5 si 2 grame de heroina sau methadona. Sentinta nu este definitiva putand fi atacata la Curtea de Apel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.