Scandal la un mare spital din Iaşi! Totul a izbucnit de la concursul pentru şefia instituţiei! FOTO (EXCLUSIV)

1192
Targa, pe holul unui spital
Targa, pe holul unui spital

@ Continuă scandalul la un mare spital din Iaşi @ Totul a izbucnit de la concursul pentru şefia instituţiei @ Astfel, la finele săptămânii trecute, fostul director al unităţii medicale a dat în judecată atât Spitalul Căi Ferate Iaşi, cât şi Consiliul de Administraţie al instituţiei şi Ministerul Transporturilor

Scandal la un mare spital din Iaşi! Totul a izbucnit de la concursul pentru şefia instituţiei! Aşadar, fostul director al unităţii medicale a dat în judecată la finele săptămânii trecute atât Spitalul Căi Ferate Iaşi, cât şi Consiliul de Administraţie al instituţiei şi Ministerul Transporturilor.

Astfel, Mihai Glod le solicită judecătorilor din cadrul Tribunalului Iaşi să oblige instituţiile amintite la validarea concursului pentru şefia unităţii medicale. Acum, urmează ca Tribunalul Iaşi să stabilească un prim termen al procesului.

Mihai Glod
Mihai Glod

Continuă scandalul la un mare spital din Iaşi!

Mai apoi, magistraţii vor asculta ce au de spus părţile implicate, pentru a putea lua o decizie în acest caz. Amintim că, recent, Cristina Mitrofan a decis astfel să renunţe la acţiunea formulată la Tribunalul Iaşi în contradictoriu cu Ministerul Transporturilor. Dr. Mihai Glod şi dr. Cristina Mitrofan, contracandidat şi fost manager interimar, au contestat rezultatele interviului de selecţie, ultima probă care ar fi făcut departajarea de 3 sutimi în favoarea lui Glod.

Atunci au fost publicate rezultatele: dr. Mitrofan a pierdut o sutime, şi a rămas cu 9.53, în timp ce dr. Glod a câştigat 4 sutimi, rămânând cu nota finală de la interviu de 9.50, suficient pentru a-şi consolida poziţia.

Cristina Mitrofan
Cristina Mitrofan

Rezultatele concursului pentru şefia Spitalului Căi Ferate

Candidaţii au mers umăr la umăr la fiecare probă. Dr. Mihai Glod a obţinut o notă mai mare la testul grilă, 8.30, faţă de 8.00, cât a luat dr. Cristina Mitrofan, în timp ce, la probele următoare, s-a impus dr. Mitrofan, dar la o diferenţă mai mică. La analizarea şi susţinerea proiectului de management, aceasta a obţinut 9.79, faţă de 9.66, cât a luat dr. Glod, în timp ce, la interviul de selecţie, a luat 9.54, faţă de 9.46, cât a obţinut dr. Glod.

După contestaţie, la ultima probă, notele au fost modificate în 9.53 şi 9.50. Practic, diferenţa s-a făcut la testul-grilă, unde cele 30 de sutimi obţinute suplimentar de dr. Glod au fost suficiente pentru a-i asigura un avantaj şi după prezentarea proiectului de management şi după proba interviului.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.