CONCERT FUEGO ȘI SPECTACOL PENTRU COPII CU „POVEȘTILE LUI CREANGĂ”, LA AMFITEATRUL PALAS

2219

Sfârșitul de săptămână anunță noi spectacole la Amfiteatrul Palas. Melomanii vor avea prilejul de a-l asculta live pe Fuego, iar cei mici vor descoperi „Poveștile lui Creangă”.

Vineri, pe 17 august 2018, de la ora 20.30, pe scena Amfiteatrului Palas va urca un invitat special, Fuego. Interpretul va încânta publicul cu un show complet, în care vor fi fredonate cele mai îndrăgite melodii ale sale, de o sensibilitate aparte. Nostalgicii și cei care apreciază muzica cu mesaj vor asculta live piesa „Sărut, femeie, mână ta!” și alte cântece la fel de cunoscute. Alături de Fuego va fi și Stela Enache, o voce care a scris pagini importante ale muzicii românești. În compania celor doi artiști iubiți, spectatorii se vor bucura de o seară de neuitat, a cărei vedetă este muzica.

Duminică este timpul ca prichindeii să aibă parte de distracție. Pe 19 august, de la ora 19.00, puștii vor afla „Poveștile lui Creangă”. Ștrengarii vor descoperi întâmplările de care au avut parte Harap Alb, Ivan Turbincă și Dănilă Prepeleac, într-o singură piesă de teatru susținută de Ateneul Copiilor din Cluj-Napoca. Cei mici vor fi parte a unui spectacol colorat și muzical, în care actorii cântă, dansează și stârnesc hohote de râs.

Biletele pot fi achiziționate de la Centrele Info Palas Mall sau online, pe site-ul www.palasmall.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Dacă vor fi condiții meteo nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate. Detalii vor fi postate pe pagina de Facebook Palas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.