‘’Regele’’ fast-food-urilor la sapa de lemn. Taraboanta s-a angajat functionar comunal

3947

@ Incepand de luna aceasta consilierul judetean UNPR, Iulian Taraboanta este functionar public la Primaria Costuleni, la biroul achizitii @ Potrivit unor surse acesta se afla intr-o intelegere cu presedintele Consiliului Judetean Maricel Popa urmand ca Taraboanta sa fie transferat pe un post de functionar la Consiliul Judetean Iasi @ Taraboanta a detinut fast-food-urile din municipiu dar afacerile sale au dat faliment una dupa alta

‘’Regele’’ fast-food-urilor, consilierul judetean Iulian Taraboanta s-a saturat de afacerile sale care oricum au dat faliment si a devenit bugetar. La sfarsitul lunii martie cand romanii se aflau in carantina, Iulian Taraboanta a candidat singur pe un post de consilier pentru achizitii publice la Primaria comunei Costuleni si a castigat selectia cu nota 5.00 adica cu 51,33 de puncte. Asta in conditiile in care in trecut acest personaj a condus o institutie publica adica a fost si sef la Inspectoratul Teritorial de Munca Iasi. ‘’Aveam nevoie de un om la achizitii. Am organizat un concurs si a castigat domnul Taraboanta. Eu sper sa ramana la noi’’, a declarat Mirica Donan, primarul comunei Costuleni.

Potrivit unor surse acesta se afla intr-o intelegere cu presedintele Consiliului Judetean Maricel Popa urmand ca Taraboanta sa fie transferat pe un post de functionar la Consiliul Judetean Iasi. Avand in vedere ca are in jur de 62 de ani, Taraboanta s-a asigurat astfel ca va iesi la pensie dupa ce cativa ani va incasa un salariu bunisor de la stat. Daca va ramane la Primaria Costuleni va avea o leafa de 6.000 lei iar daca se va transfera la CJ va incasa mai mult.

Fast-food-urile au dat faliment

Taraboanta a patronat in ultimii ani firme destul de cunoscute precum Demetrela Trading, Prima Food, Itic Grup si altele dar acestea au dupa ce au acumulat datorii considerabile de miliarde de lei catre bugetul de stat si partenerii de afaceri. De altfel, Fiscul vrea sa-i execute averea pentru datoriile accumulate de firmele lui Taraboanta. Societatile lui Taraboanta au gestionat fast-food-urile si patiseriile din municipiul Iasi, in special cele aflate in statiile de asteptare a mijloacelor de transport in comun. Taraboanta detine si terasa-restaurant din spatele Primariei Iasi.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.