Reţea de trafic de cocaină, destructurată la Iaşi! „Gode Londonezu” şi „Manex”, executaţi de magistraţi! (EXCLUSIV)

6807
Perchezitii
Perchezitii

@ Reţea de trafic de cocaină, destructurată la Iaşi: „Gode Londonezu” şi „Manex”, executaţi de magistraţi @ După ce au fost prinşi, patru indivizi au fost pedepsiţi ieri de către judecătorii ieşeni pentru trafic de droguri @ În total, Andrei Jăscu, Daniel Mihai Marin, Gheorghe Dumitru şi Alexandru Viorel Baboi au primit pedepse de aproape trei decenii de temniţă

Reţea de trafic de cocaină, destructurată la Iaşi! „Gode Londonezu” şi „Manex”, executaţi de magistraţi! După ce au fost prinşi, patru indivizi au fost pedepsiţi ieri de către judecătorii ieşeni pentru trafic de droguri.

Astfel, în total, Andrei Jăscu, Daniel Mihai Marin, Gheorghe Dumitru şi Alexandru Viorel Baboi au primit pedepse de aproape trei decenii de temniţă. Mai exact, Andrei Jăscu a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare, iar Daniel Mihai Marin a primit o pedeapsă de 7 ani şi 6 luni de temniţă pentru trafic de droguri de mare risc, în formă continuată.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

„Gode Londonezu” şi „Manex”, executaţi de magistraţi!

 

În acelaşi dosar, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi l-au condamnat ieri pe Gheorghe Dumitru, zis „Gode Londonezu”, la 9 ani şi 5 luni de puşcărie, în timp ce Alexandru Viorel Baboi, zis „Manex”, a primit o pedeapsă de 7 ani şi 6 luni de temniţă.

„Instanţa confiscă de la inculpatul Daniel Mihai Marin 5,57 grame de substanţă solidă care conţine cocaină şi 5 comprimate care conţin ca substanţă activă metadonă”, au afirmat ieri magistraţii ieşeni.

Reţea de trafic de cocaină, destructurată la Iaşi!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta fiind deja contestată de către Andrei Jăscu. Acum, urmează ca magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi să decidă ce se va întâmpla în continuare în cazul celor patru acuzaţi de trafic de droguri.

Procesul acestora a început pe data de 22 decembrie 2022. Procurorii din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Iaşi i-au trimis în judecată sub acuzaţiile amintite. Asta, după ce primele reţineri au fost efectuate pe data de 16 iulie 2022. Conform anchetatorilor ieşeni, cei patru ar fi fost prinşi cu substanţe interzise.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.