Revoltator! Pasagerii cursei Wizz Air, Iasi-Roma torturati pe Aeroportul Iasi

7046

@ Clipe de cosmar pe Aeroportul Iasi @ Zeci de pasageri au fost captivi timp de doua ore  la o temperatura de peste 40 grade Celsius  intr-o aeronava proprietatea companiei Wizz Air

Situatie revoltatoare pe Aeroportul Iasi unde zeci de pasageri dintr-o aeronova Wizz Air au fost pur si simplu torturati. Astfel, aeronava urma sa decoleze de pe Aeroportul Iasi spre Roma la  ora  14.00. Inainte de decolare pilotii si-au dat seama ca sistemul  de ventilatie a aeronavei nu functioneaza. In  scurt timp temperatura din interiorul aeronavei a urcat brusc dar cu toate acestea compania  nu a coborat pasagerii. „Ne-au lasat sa stam asa la peste 40 de grade timp de peste 2  ore. Nu ne-au dat nici macart o sticla de apa. Copiii, saracutii au inceput sa planga era prea cald. In cele din  urma dupa doua  ore au anulat cursa si ne-au spus  ca  putem sa coboram din avion”, a declarat un pasager pentru Dezvaluirea.ro.

In aceste momente pasagerii se afla in sala de asteptare a aerogarii unde li  s-a spus ca trebuie sa astepte  o asistenta medicala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.