După ce a fost atacat cu iaurt Chirica este păzit de jandarmi și de șeful Politiei Locale. Galerie foto

1635
Chirica pazit de jandarmi
Chirica pazit de jandarmi

@ Doi jandarmi și șefiul Poliției Locale, Liviu Zanfirescu l-au însoțit în permanență astăzi 24 ianuarie pe Mihai Chirica după ce, la manifestările de Ziua Unirii, primarul Iașului a fost stropit cu iaurt de un protestatar

Primarul Iașului Mihai Chirica a fost păzit în permanență astăzi 24 ianuarie după ce, la manifestările din Piața Unirii pentru celebrarea unirii principatelor acesta a fost stropit cu iaurt de un protestatar. Astfel, în timp ce se deplasa alături de celelalte oficialități, spre Biserica Trei Ierarhi pentru a participa la slujba religioasă  (domnitorul Alexandru Ioan Cuza este înmormântat la Trei ierarhi), primarul Mihai Chirica a fost insoțit in permanență de doi jandarmi și de Liviu Zanfirescu, șeful Poliției Locale.  Fotografiile pe care le prezentam au fost realizate astazi pe bulevardul Șfetan cel Mare în jurul orei 12.45 in timp ce primarul se deplasa spre Biserica Trei Ierarhi si se oprea din cand in cand pentru a sta de vorba si a se fotografia cu trecatorii. Se poate observa in fotografii ca doi jandarmi il supravegheaza permanent pe primar care il are alaturi pe seful Politiei Locale. Incidentul neplacut a cărui țintă a fost primarul Mihai Chirica s-a petrecut astăzi in jurul orei 12.00. Cel care l-a stropit s-a recomandat a fi Bogdan Suditu – ofițer de radare militare iar nemulțumirile sale erau legate mai degrabă de politica națională și unele probleme din Timișoara. „Iohannis e vinovat de la crimele de la Siemens Timişoara şi de la Continental Iaşi. Eu sunt ofiţerul de radare militare Radu Bogdan Suditu. Nu vă mai bateţi joc de istoria noastre. Ia, daţi în direct, cum şi-au bătut joc de femeile gravide ingineri de la Timişoara, cum au vrut să mă omoare. Eu sunt ofiţer de radare militare NATO. Eu am fost la Universitate. Uitaţi-l pe domnul Iohannis spion german….”, a afirmat bărbatul. Primarul Mihai Chirica a spus ca nu va face plangere penala impotriva celui care l-a atacat.

 

 

Constantin MAZILU

 

1 COMENTARIU

  1. Bai mafiotule Chirica, fost Psd, actual Pnl, oamenii sunt suparati ca ai distrus Iasi-ul pe mana cu gasca ta de mafioti imobiliari, cum altfel ar fi putut deveni plodul tau milionar inainte sa invete sa mearga? Si mai ai si obraznicia sa apari la manifestatia de Unire? Pai parintii Unirii erau patrioti adevarati nu o banda de gainari nemernici de cea mai joasa speta oplosita in Primarie care si-ar vinde si proprii parinti mafiotilor imobiliari!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.