Un medic din Iasi vrea despagubiri de 1 milion de euro pentru ca a ratat ultimul concert Aerosmith

2658

@ Ieseanul Darie Mihail Adrian, de profesie medic psihiatru solicita sa fie despagubit de compania Ryaniar deoarece nu a putut ajunge la ultimul concert al trupei Aerosmith @ „Este o leziune psihica ce greu poate fi reparata, caci dezamagirea pierderii unui eveniment unic in viata, datorita culpei Ryianair poate fi imposibil de reparat”, a aratat barbatul in varsta de 35 de ani in cererea adresata judecatorilor

Un medic iesean de la Spitalul de Psihiatrie Socola a chemat in judecata operatorul aerian irlandez Ryanair solicitand sa-l despagubeasca cu 1 milion de euro pentru ca a ratat ultimul concert al trupei Aerosmisth care  avut loc pe 30 mai 2017 in Berlin. Medicul Adrian Mihai Darie sustine in plangerea inaintata judecatorilor ca si-a cumparat din timp biletul de avion, achitand 650 de euro dar nu a mai putut ajunge la timp din cauza unei greve. Adrian Darie ar fi trebuit sa plece cu o aeronava Ryanair de pe Aeroportul Otopeni. „Ajungand in Aeroportul Otopeni, Ryanair a anulat zborul motivat de o greva de 2 ore fiind singura companie care a procedat in acest fel. Datorita acestei anulari a zborului au fiind un fan infocat al trupei Aerosmith care a sustinut ultimul concert din cariera la Berlin eu am pierdut sansa de a-i vederea performand. Desi am incercat sa aflu care au fost motivele anularii zborului serviciul clienti al Ryanair a fost mai mult de natura sa ma induca in eroare decat sa ma lamureasca”, a aratat Adrian Darie in cererea sa.

Acesta solicita ca instanta sa oblige Ryanair sa-i plateasca suma totala de 1.000.650 euro din care 1.000.000 euro daune morale si 650 euro daune materiale (contravaloarea biletului de avion). Acesta a motivat contravaloarea daunelor morale prim faptul ca a suferit o trauma ireparabila ratatand sansa de a ajunge la utimul concert al trupei sale preferate. „Va solicit sa obligati parata la plata de daune morale de 1 milion de euro deoarece in aceasta viata nu mai am posibilitatea de a-i vedea in concert pe cei de la Aerosmith. In consecinta viata mea este mult mai saraca spiritual aceasta fiind una din formatiile copilariei mele care mi-a adus alinare si stimulare spiritual muzica fiind o forma de arta deosebit de importanta pentru viata mea. Aerosmith este ca un drog pentru mine , intrucat multe amintiri ma leaga de aceasta formatie, si in adolescenta mea, copilaria mea dar si viata mea de adult. „Este o leziune psihica ce greu poate fi reparata, caci dezamagirea pierderii unui eveniment unic in viata, datorita culpei Ryianair poate fi imposibil de reparat”, a mai aratat medicul iesean.

„De cand eram mic am vrut sa-mi vad idolii”

Fiind, dupa cum s-a mai precizat medic psihiatru la Spitalul Socola, Adrian Darie s-a priceput sa-si descrie in cererea de chemara in judecata suferinta prin care a trecut dupa ce a ratat respectivul concert. Chiar daca a solicitat 1 milion de euro, Adrian Darie sustine ca aceste despagubiri sunt „modice”. „Stiu ca este greu de stabilit un cuantum al dunelor morale pentru mine nu pot fi masurate astfel incat cele solicitate de mine sunt modice, raportat la indelungata activitate a formatiei la impactul pe care aceasta l-a avut asupra vietii mele, cum m-a ajutat sa fie ceea ce sunt in prezent, psihiatru de profesie. De mic copil am dorit sa ii vad pe scena pe idolii mei. Socul emotional a fost foarte puternic si inca resimt efectele negative, in mod profund. A fost ultima sansa de a-i vedea in concert iar aceasta mi-a fost furata nejustifcat de catre firma de transport Ryanair, fara putina de a intoarce timpul inapoi”, a mai aratat medicul in cererea sa.

Magistratii de la Judecatoria Iasi au inceput judecarea cererii lui Adrian Darie. Avand in vedere ca solicita o suma foarte mare initial, judecatorii i-au cerut sa timbreze cererea. Acesta a contestat iar judecatorii au admis ca solicitarea este scutita de taxa de timbru.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.