Scandal: ieşeni, interceptaţi în timp ce mergeau la prostituate! „Dar nu mai e colega aia mică acolo!” (EXCLUSIV)

43609
PROSTITUATA
PROSTITUATA

@ Sute de ieşeni au trecut prin patul a doar 4 tinere @ După efectuarea unor interceptări, Robert Paul A., Florin Bogdan şi Vasilica Petronela Toderaşcu au fost condamnaţi de judecătorii ieşeni 

Scandal: ieşeni, interceptaţi în timp ce mergeau la prostituate! În urma efectuării unor interceptări telefonice, Robert Paul A., Florin Bogdan şi Vasilica Petronela Toderaşcu au fost condamnaţi de judecătorii ieşeni.

Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat recent pe Robert Paul A. la 2 ani internare într-un centru educativ pentru minori, Florin Bogdan a primit o pedeapsă de 4 ani de temniţă, iar Vasilica Petronela Toderaşcu a fost condamnată la 2 ani şi 4 luni de închisoare, dar cu suspendare, toţi pentru proxenetism.

Scandal: ieşeni, interceptaţi în timp ce mergeau la prostituate!

Procesul celor 3 a început pe 18 noiembrie 2021. Procurorii i-au trimis în judecată pe ieşeni pentru proxenetism.

„În perioada 24 ocombrie 2020 – 30 mai 2021, inculpatul i-a înlesnit activitatea de practicare a prostituţiei persoanei vătămate minore, prin publicarea și promovarea anunţurilor privind prestarea de activităţi sexuale contracost la rubrica Matrimoniale a site-ului Publi24.

În perioada 28 august – 18 septembrie 2021, cel de-al doilea inculpat a determinat-o pe persoana vătămată minoră să practice prostituţia în folosul lui, înlesnindu-i această activitate prin publicarea, întreţinerea și promovarea anunţurilor privind prestarea de activităţi sexuale contracost de pe site-ul Publi24 și prin închirierea unui imobil”, au afirmat anchetatorii.

„Dar nu mai e colega aia mică acolo!”

Pe 22 august 2021, la ora 4:58:33, una dintre prostituate este contactată de către un bărbat care se autointitulează „clientul tău fidel”, stabilind o întrevedere cu ea și colega ei, această activitate urmând a fi plătită cu suma de 500 de lei către fiecare dintre cele două fete.

Foarte importantă este una din cererile clientului, care nu dorește ca la activitate să participe și „colega aia mică”. Astfel, se contată că este posibil ca acesta să facă referire la numita care are 13 ani.

În acest sens, se redă un fragment al convorbirii dintre cei doi:

X: -Ești disponibilă, da?
B: -Da!
X: -Dar nu mai e colega aia mică acolo, s-o dai afară s-o ții pe sală?
B: -Ce?
X: -Nu mai e fata aia micuță care…(neinteligibil)…
B: -Nu mai este fata aia micuță!
(…)
X: -, dar eu dacă sunt clientul tău fidel care vin la tine întruna, tu nu lași nimica?!…

Anunţuri „fierbinţi” pe site-uri de profil!

De interes este faptul că, înainte de perioada în care a fost promovat pentru prima oară anunțul persoanei vătămate, un inculpat a promovat și un alt anunț:

„Bună! Sunt Roxy și sunt nouă în orașul tau! Sunt o tânără dornică de aventuri pentru domni generoși! Garantez revenirea! Vă astept cu drag, poze 100% reale!”

Un alt anunț este dat pe site-ul Escorta4u.com, valabil pentru localitatea Iași, din data de 2 august 2021, căruia îi este asociat același număr de telefon:

„Bună! Am 18 ani! Pozele îmi aparțin în totalitate și fac și deplasări! Sunt o fire calmă și pasionată de ceea ce fac! Dacă ești un domn generos, te aștept la mine sa petrecem clipe de neuitat!”

Cum se negocia tariful pentru sex

Din exploatarea mandatelor de supraveghere dispuse în cauză, a fost identificată o convorbire din data de 5 septembrie 2021, ora 2:06:01 când, în contextul în care o transportă pe o fată la domiciliul unui client, cel dintâi este sunat de pe numărul fetei de către client pentru a stabili tariful serviciilor sexuale.

X: -Alo, mă auzi?
BF: -Salut, șefule!
X: -Salut, salut, fratelo, plătim și noi frate, vorbesc prin telefon, na, patru milioane la oră, suntem și noi așa…vrem să ne simțim și noi bine, tragem și noi ceva știi ce zic!
BF: -Am înțeles fratele meu, am înțeles, dar faza că, na, vorbise cu alt preț, acuma e cu alt preț și na…
X: -Dar păi ce vrei frate, dăm și noi patru milioane la oră, îți dai tu seama, luăm mai mult, acuma vrem să vedem și noi ce fel e bagajul!
BF: -Dar câți sunteți?
X: – Câţi suntem? Noi suntem trei, frate!
BF: -…(neinteligibil)…
X: -Trei băieți, da’ nu face cu…Vedem noi…(neinteligibil)…

BF: -Nu, frate, patru milioane doar cu unul, atât!
X: – 4 milioane cu unul?
BF: -Ăialalți nu au treabă cu ea!
X: -Da?
BF: -Dacă vreți, dacă nu…na, să vină jos, o să plec înapoi, nu e nicio problemă, stați liniștiți! Cum vreți voi!

X: -Păi stați să vorbim ceva aici între noi și te anunțăm noi, ai înțeles?
BF: -Discutați acolo, puneți la cale ce și cum și asta e.
X: -Bine frate, hai, te pup!
BF: -Hai, pa, pa!

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.