Scandal, într-un bar din Iaşi! Maşina de Poliţie a fost distrusă!

794
Masina de Politie distrusa
Masina de Politie distrusa

@ Un individ acuzat că a făcut scandal într-un bar din Iaşi a fost pedepsit de judecători @ Astfel, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Ilie Mutihac la 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ultraj @ De asemenea, acesta a fost obligat să achite despăgubiri pentru stricăciunile pe care le-a făcut unei autospeciale de Poliţie

Un individ acuzat că a făcut scandal într-un bar din judeţul Iaşi a fost pedepsit de judecători! Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat ieri pe Ilie Mutihac la 8 luni de închisoare, cu suspendare, pentru ultraj.

De asemenea, acesta a fost obligat să achite despăgubiri pentru stricăciunile pe care le-a făcut unei autospeciale de Poliţie. „Instanta admite actiunea formulată de partea civilă civilă şi va obliga inculpatul Ilie Mutihac să ii plătească părţii civile suma de 1.617 lei, reprezentând daune materiale”, au afirmat judecatorii ieseni.

Scandal, într-un bar din Iaşi!

De remarcat este faptul ca sentinta nu e definitiva, aceasta putand fi contestata. Procesul lui Ilie Mutihac a inceput pe data de 4 iulie 2023. Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Iasi l-au trimis in judecata sub acuzatia de ultraj. Asta, dupa ce ieseanul fusese retinut pentru 24 de ore in ziua de 13 mai 2023.

„Pe 12.05.2023. în jurul orei 22:00, în timp ce se afla în zona unui bar din judetul Iasi, inculpatul, observând faptul că fratele său era încătuşat de agentii de Poliţie, în scop de intimidare şi răzbunare faţă de acţiunile întreprinse de agenti în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a lovit cu pumnul luneta autospecialei marca model Duster cu nr. de înregistrare MAI 55051, aparţinând Inspectoratului de Poliţie, aflată în exploatarea Postului de Poliţie Comunal Ţibana, dată în folosinţă şi condusă de către persoana vătămată, distrugând-o şi cauzând un prejudiciu în valoare de 1.617 lei, nerecuperat”, au afirmat anchetatorii ieseni.

A recunoscut totul în faţa magistraţilor

La termenul de judecată din data de 14.11.2023, inculpatul a arătat că recunoaşte faptele. La randul lor, oamenii legii au aratata ca totul a izbucnit cu un scandal dintre fratele inculpatului si un satean.

Chemati la fata locului, politistii au incercat sa il incatuseze pe fratele lui Ilie MUtihac, iar acesta din urma a vrut sa ii opreasca pe agenti.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.