Semne ce îţi arată că nu ai succes la pariuri sportive

186
ponturi
ponturi

Pariurile sportive sunt de departe cele mai ofertante tipuri de pariuri pe care le poţi depune la o casă de pariuri. Există o mulţime de sporturi care fac parte din ofertă dar şi o multitudine de variante de pariere.Acestea te fac ca şi jucător să insişti în a depune cât mai multe bilete de joc. Câştigurile care se pot obţine sunt cu adevărat impresionante şi pot fi adjudecate cu numai 1 RON. Sunt principalele avantaje pe care pariurile sportive le oferă, avantaje peste care nu poţi trece nepăsător.

Ca să te poţi numi un parior de succes, ai nevoie însă de mai multe calităţi. Îţi trebuie ştiinţa jocului, inspiraţie şi noroc cât cuprinde! Dacă ai parte de această trinitate, poţi continua să pariezi, viitorul tău în pariuri va fi cu siguranţă unul luminos.Dacă însă constaţi de la o zi la alta că nu faci decât să cotizezi, este cazul să îţi revizuieşti comportamentul. Ai încercat, nu ai succes, este vremea să renunţi cât încă mai poţi face acest lucru. Sunt semne evidente peste care nu poţi trece şi pe care este bine să le interpretezi aşa cum se cuvine.

Nu ţii evidenţa progresului tău

Dacă alegi Betfair eşti cu adevărat un jucător cu experienţă şi un parior înclinat către pariuri sportive. Poate că pariezi pe diverse evenimente și ai foarte mult succes. Este indicat să ții o evidenţă strictă asupra rulajului de capital atunci când ai un progres destul de bun.Trebuie să ştii la orice oră pe ce te bazezi şi dacă jocul merită să mai fie preocuparea ta constantă. Ca în orice afacere, progresul obţinut te ţine pe linia de plutire şi îţi dă speranţe că vei ajunge acolo unde îţi doreşti.

Însă, de cele mai multe ori, mirajul jocului te captivează în întregime şi uiţi să mai arunci o privire în cont. Îţi dai seama prea târziu că ai depăşit cota de cheltuieli alocată şi nu faci altceva decât să te adânceşti în pierderi. Este clar, ai pierdut de sub control bugetul, deja joci haotic şi acest lucru se va reflecta fără îndoială în faliment sigur. Progresul pe care l-ai obţinut într-un anumit stadiu de joc a fost dat uitării şi acest lucru nu poate avea decât efecte negative asupra ta.

Ce trebuie să faci în acest caz? Nimic mai simplu, apelează la telefonul pe care îl foloseşti să te loghezi la siteul favorit. Notează acolo cheltuielile, în egală măsură cu câştigurile obţinute. În final, nu uita să bifezi progresul obţinut, să ţi o evidentă strictă a acestuia şi să îl consulţi de fiecare dată când traversezi perioade mai puţin norocoase.

Te bazezi pe ponturi

succes-pariuri
succes-pariuri

Când eşti în pană de inspiraţie, ponturile la pariuri sportive sunt o oportunitate pe care o poţi specula. Îţi poţi lua în acest fel de acolo câteva pariuri care se pot dovedi în final câştigătoare. Sursa este una disponibilă tuturor, aşa că de ce să nu o încerci din când în când?Problema apare atunci când te bazezi prea mult pe ea! Eşti deja dependent şi iei de bun tot ceea ce ţi se „serveşte” aici. Uiţi să îţi mai pui mintea la contribuţie şi faci în acest fel cea mai mare eroare pe care un jucător o poate săvârşi.

Mai mult decât atât, sunt anumite site-uri care îţi cer o taxă pentru aceste ponturi. Aceste platforme au în spate specialişti în pariuri, însă de cele mai multe ori pronosticurile acestora nu se adeveresc. Explicaţia este simplă, oricât de bine ai cunoaşte un sport, întotdeauna în această ecuaţie intervine partea de hazard.

Prin urmare nu mai pune atât de mare preţ pe aceste ponturi şi încearcă pe cât posibil să îţi pui la treabă propriul intelect. Poate că nu întotdeauna vei reuşi, însă vei avea tot timpul satisfacţia că un pariu câştigător ţi se datorează numai ţie şi nu unui terţ pe care nici măcar nu îl cunoşti.

Pariezi pe sporturi pe care nu eşti familiar

Paleta de sporturi oferite de casele de pariuri este atât de mare încât nu ştii la un moment dat ce să alegi. Te atrag în special cotele mari şi alegi sporturile care le oferă, uitând un lucru esenţial, să îţi pui în valoare experienţa proprie de jucător.Este imposibil să nu ai un sport preferat, care de-a lungul timpului să nu îţi fi adus şi satisfacţiile materiale dorite. Aşa că de ce să nu pariezi pe acesta, evitând să alegi sporturi pe care de abia ce le cunoşti?

Parierea pe un sport nefamiliar aduce după ea o doză mare de risc, care se va reflecta în pierderi sigure. Alege deci sporturile pe care le cunoşti, pariază cât mai des pe ele şi cu siguranţă că rezultatele nu vor întârzia să apară.

Depui din ce în ce mai des

depui-des
depui-des

 

Pentru toţi jucătorii există o problemă universală, bugetul de joc. Îţi propui, atunci când intri în joc, să cheltuieşti o anumită sumă de bani şi ca un făcut, o depăşeşti întotdeauna. Este punctul slab de care toţi jucătorii dau dovadă şi cu siguranţă că ai trecut şi tu prin această stare.Eşti atras în mirajul jocului şi injectezi mai mulţi bani decât ţi-ai propus, în aşteptarea unui câştig cu adevărat impresionant. Depui, depui şi tot depui şi câştigul atât de mult aşteptat nu se mai materializează.

Este o greşeală impardonabilă, dar care este aşteptată de către toate cazinourile. Fără acest adaos de finanţe, cazinourile nu ar înregistra profituri uriaşe, prin urmare eşti încurajat să faci acest lucru. Cum eşti încurajat să faci acest lucru? Prin jackpoturile uriaşe pe care le poţi achiziţiona şi prin oferta diversificată cu care acestea te întâmpină.Încearcă deci să îţi propui o limită pe care să nu o depăşeşti în nicio circumstanţă. Dacă reuşeşti să faci acest lucru vei ţine bugetul sub control şi nu vei cădea niciodată în capcana suplimentarii de fonduri.

Concluzie

Este clar că dacă nu înregistrezi succes la pariuri sportive ceva nu merge bine. Nu ţii evidenta progresului personal şi te bazezi prea mult pe ponturile altora. Evită să faci acest lucru, nu depune mai mult decât ţi-ai propus şi cu siguranţă că norocul îţi va surâde într-o bună zi!

 

 

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.