Si-a spionat iubita pe Facebook si a fost condamnat la inchisoare. Iata ce-a vrut sa faca cu pozele intime

3250
captura pe Facebook

@ Orbit de gelozie un tanar inginer pe nume Gheorghe Casian, a spart de 25 de ori contul de Facebook al iubitei sale @ Chiar daca intre timp tanara l-a iertat, dupa ce Andreea a depus plangerea, procurorii au mers mai departe si l-au trimis in judecata pe fostul sau iubit @ Cei doi se cunosc inca de cand erau studenti la Iasi @ Casian a fost a primit 11 luni de inchisoare in ciuda faptului ca tanara nu a mai vrut sa fie audiata ca „victima” aratand de asemenea ca „au reluat relatia”

Un tanar inginer a fost la un pas sa ajunga la inchisoare din cauza geloziei. Originar din Roman, Gheorghe Casian si-a cunoscut iubita pe nume Andreea Ceuca, la Iasi in perioada studentiei pe cand amandoi erau cazati in caminele din campusul Tudor Vladimirescu. Cei doi au inceput au intrat intr-o relatie amoroasa in octombrie 2014. Gheorghe Casian a urmat cursurile Facultatii de Hidrotehnica, Geodezie si Ingineria Mediului din cadrul Universitatii Tehnice Gheorgha Asachi. Dupa absolvirea facultatii in toamna anului 2017 cei doi au locuit impreuna in municipiul Roman, unde tanarul isi gasise de munca. In decembrie 2016, tanara s-a mutat la Iasi unde isi gasise de asemenea un loc de munca. Pentru ce Gheorghe Casian a ramas la Roman cei doi au inceput sa se vada din ce in ce mai rar, in special in week-enduri. Aceasta situatie a dus la racirea relatiei si de la initiativa tinerei cei doi au decis „sa faca o pauza”. Pentru ca tanara a fost cea care a rupt relatie, tanarul Gheorghe Casian a banuit ca Andreea are o relatie cu un alt barbat si de aceea a decis sa o spioneze.

A recuperat parola de Facebook a iubitei

Folosindu-se de faptul ca in perioda in care au locuit impreuna, tanara a folosit in mai multe randuri laptop-ul sau Lenovo pentru a se loga pe contul de Facebook sau a verifica contul de e-mail, tanarul a folosit optiunile de recuperare a parolei si a reusit. A obtinut astfel parolele de la conturile tinerei si a intrat ilegal de 25 de ori in contul sau de e-mail si de 25 de ori in contul sau de Facebook. Pe data de 10.04.2017, la ora 16.45, Casian a intrat pe contul de Facebook al tinerei si a vazut ca pe „chat” aceasta poarte unele discutii intime cu un alt barbat. Dupa ce a vazut asta, Casian a sunat-o pe tanara spunandu-i ca a vazut totul pe Facebook si astfel a aflat ca o inseala. Dupa ce a auzit asta, tanara a inchis telefonul. In acelasi timp, tanara care fusese logata pe telefon fusese notificata de Facebook ca se intrare in contul sau si de la o alta adresa, si luand urma si-a dat seama ca se intrase din Roman si ca faptasul fiind fostul iubit. Pentru ca intrase de 25 de ori in conturile tinerei, Casian apucase sa descarce niste fotografii facute in ipostaze intime, poze facute in perioada in care cei doi erau impreuna. Casian a amenintat ca va distribui fotografiile pe Internert, transmitandu-i in acelasi timp ca aflase de faptul ca tinara i le transmisese si celuilalt barbat.

„Gunoiule ma duc la Politie”!

Fiind audiata de judecatori Andreea a recunoscut ca s-a aflat intr-o alte relatie dar a aratat ca nu a facut ceva imoral avand in vedere ca se despartise de Casian. „Ulterior, in declaratiile sale, persoana vatamata a confirmat faptul ca avut o relatie intima cu un alt barbat, dar a precizat (inclusiv in fata instantei) faptul ca ea considera ca nu l-a inselat pe inculpat intrucat, in acea perioada, nu mai erau impreuna, pentru ca, din punctul sau de vedere, ei se despartisera pe 19.03.2017”, se arata in sentinta de condamnare a lui Casian.
Dupa incidentul de pe 10 aprilie, Andreea si-a schimbat parola la contul de Facebook dar Casian tot a mai intrat de trei ori in perioada 11-14 aprilie 2017. Abia dupa ce a trecut contul de Facebook pe contul de e-mail, tanara a scapat de „teroare”. In plus, tanara l-a amenintat ca se va duce sa depune plangere la Politie daca va continua sa o hartuiasca. „In noaptea 15/16.04.2017 persoana vătămată Ceuca Andreea Mariana a purtat mai multe discutii prin whatsapp si prin mesaje cu inculpatul
Casian Gherorghe, solicitandu-i sa o lase in pace si atentionand-l „ma duc la poliție, gunoiule” pentru că ”ai luat fișierele media din conversația cu A, reprosandu-i chiar ca se face de rusine procedand astfel”, se mai arata in sentinta.

Pana la urma s-au impacat

La data de 19/04.2017, Andreea a depus plangere penala pentru acces ilegal la un sistem informatic si violarea secretului corespondentei. In luna octombrie 2017, Casian a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi l-au trimis in judecata pe Casian pentru acces ilegal la un sistem informatic. In cursul judecatii, tarana si-a schimbat radical pozitia aratand ca vrea sa fie audiata ca martor in circumstantiere si nu ca parte vatamata. Aceasta a spus ca s-a impacat cu Casian si l-a descris pe acesta ca fiind un om bun adaugand ca a depus plangere penala pentru ca este o fire mai „impulsiva”. Cu toate aceastea, in dosarul 8169/99/2017, judecatorii de la Tribunal l-au condamnat pe Casian la o pedeapsa de 11 luni de inchisoare cu suspendare pentru acces ilegal la un sistem informatic. In ciuda celor declarate de tanara in instanta, la statusurile de pe Facebook numai Andreea a precizat ca este „intr-o relatie” in timp ce Casian a precizat ca este „singur”.
Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.