STAND-UP COMEDY CU TEO, JOI, LA AMFITEATRUL PALAS

2160

Vrei să petreci o seară distractivă în compania glumelor? Amfiteatrul Palas găzduiește joi, 2 august 2018, un nou spectacol de stand-up comedy. De această dată, cel care te va face să râzi copios este Teo, unul dintre cei mai cunoscuți comedianți din România.

De la ora 21.30, pe scena Amfiteatrului Palas își va face intrarea Teo, care a debutat în stand-up comedy acum 14 ani. Materialele sale sunt virale pe internet și cuceresc publicul prin stilul vesel, autoironic și bine documentat al glumelor sale. Subiectele abordate în spectacolele sale sunt foarte diferite, de la natura umană și activitățile de zi cu zi, până la automatismele de comportament, și sunt prezentate într-o manieră care stârnește hohote de râs.

Biletele pot fi achiziționate de la Candy Bar din incinta Amfiteatrului Palas sau online, pe site-ul www.palasmall.ro ori www.iabilet.ro. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de un discount de 10%. Dacă vor fi condiții meteo nefavorabile, spectacolele vor fi reprogramate. Detalii vor fi postate pe pagina de Facebook Palas.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.