Un nebun care s-a urcat pe un stalp a paralizat total centrul Iasului

669

@ Din  cauza unui tanar care s-a urcat pe un stalp de inalta tensiune autoritatile au  fost nevoite sa opreasca alimentarea cu energie in zona centrala a orasului in Piata Unirii, Centrul Civic, Sf. Andrei, Stefan cel Mare, Cuza Vodă spitalelel si Mitropolia fiind afectate si spitalelele @ Din aceasta cauza  in zona centrala nu au functionat nici semafoarele

Din cauza unui tanar care s-a urcat astazi dimineata pe un stalp de inalta tensiune aflat pe strada Cerna  inainte de trecerea pe podul peste Bahlui spre Galata autoritatile au fost nevoite sa opreasca alimentarea cu energie electrica in zona centrala. Au fost afectata de aceasta masura  Piata Unirii, Centrul Civic, Sf. Andrei, Stefan cel Mare, Cuza Vodă spitalelel, Mitropolia dar si spitalelele. Potrivit unui comunicat emis de Delgaz Grid, in total au fost afectati 8.000 de consumatori. In plus din aceasta cauza nu au functionat nici semafoarele iar traficul a fost un cosmar timp de doua ore dimineata intre 7.45 – 9.30.

„În aceasta dimineața la ora 7 inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Iași a fost solicitat sa intervină în mun Iași, strada Cerna pentru salvarea unei persoane care s-a urcat pe un stâlp de inalta tensiune, la o înălțime de aproximativ 25 m. La locul intervenției s-a deplasat autoplaforma pentru salvarea la înălțimi, o autospeciala de stingere și un echipaj de prim ajutor.Furnizarea cu energie electrica a fost întrerupta și a fost amplasata perna pneumatica”, se arata intr-un comunicat emis de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Iasi.

In cele din urma dupa 90 de discutii  cu negociatorii, tanarul a coborat. „Interventia a fost coordonata de IPJ Iași ISU fiind forță de sprijin. După aproximativ 90 de minute, bărbatul în vârstă de 24 de ani a fost convins sa urce in nacela autoplatformei și a fost coborât în siguranță la nivelul solului, acesta fiind preluat de echipajele de politie prezente la fata locului”, se mai arata in comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here