Ţeapă la Superbet, în Iaşi? Un parior, jecmănit de câteva sute de lei pe motive halucinante! GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

13067
bilet superbet
bilet superbet

@ Un parior din Iaşi susţine că reprezentanţii casei de pariuri Superbet şi-au bătut joc de el @ Bărbatul a jucat recent un bilet la pariuri sportive, iar câştigul care i s-ar fi cuvenit era de 2.100 de lei @ În schimb, cei de la Superbet i-au dat doar 1.285 de lei @ După o zi de insistenţe, bărbatul a obţinut o explicaţie halucinantă din partea celor de la Superbet

Un parior din Iaşi spune că reprezentanţii casei de pariuri Superbet şi-au bătut joc de el, refuzând să îi achite valoarea integrală a unui bilet câştigător. Astfel, în urmă cu câteva zile, ieşeanul a jucat un bilet la pariuri sportive, iar câştigul care i s-ar fi cuvenit era de 2.100 de lei.

„Am pus un bilet cu 100 de lei, cu 7 meciuri din prima ligă de baseball a SUA (MLB). Am prins 6 rezultate, iar al 7-lea meci a fost amânat pentru 17 ore. El a fost reluat şi am prins şi cel de-al 7-lea rezultat, într-un termen de 24 de ore. Meciul trebuia să se dispute pe 14 iunie 2023, la ora României 1.40. El s-a disputat în aceeaşi zi, dar la ora 20.10. Ar fi trebuit să iau 2.100 de lei, dar, când să încasez banii, am constatat că, la meciul amânat, casa de pariuri Superbet pusese cota 1.00, în loc de 1.53, cât era iniţial. Asta, deşi rezultatul era cel bifat de mine”, a declarat bărbatul.

 

Ieşeanul: „Superbet îşi bate joc de clienţi!”

 

Bărbatul a susţinut că a încercat să găsească un răspuns din partea celor de la Superbet pentru ceea ce s-a întâmplat. El a adăugat că, în clipa în care a mers la o agenţie Superbet, casierul nu a avut nicio explicaţie.

„Casierul nu ştia ce să îmi spună. A refuzat să îmi dea un număr de contact, spunând doar că este un număr de Whatsapp pe site-ul lor. Nu au un număr pentru reclamaţii sau plângeri, e aproape imposibil să dai de vreun reprezentant care să îţi dea un răspuns sau să ofere vreo explicaţie. Casele de pariuri fac cam ce vor ele în România, din păcate. Nu prea sunt controlate de nimeni şi, din acest motiv, cred că îşi cam bat joc de clienţi, pentru că ştiu că nu păţesc nimic!”, a susţinut ieşeanul.

Acesta a adăugat că, deşi a scris în repetate rânduri pe numărul de Whatsapp, nu a primit niciun răspuns. „Am trimis 7-8 mesaje pe Whatsapp, nu am primit niciun răspuns. Am trimis un e-mail, apoi l-au rugat pe casierul de la agenţia de pe strada Sfântul Lazăr să trimită un mesaj către şefii lui, la Bucureşti. A primit un răspuns că va fi analizată situaţia, fără să ştiu când şi cum…”, a subliniat ieşeanul.

Superbet
Superbet

La pierderi, înainte! La câştig…

 

Bărbatul a susţinut că i s-a spus să revină după câteva ore. El a revenit în agenţia respectivă după 5 ore, dar i s-a spus că nu există vreun răspuns. Când a insistat ca angajatul să revină cu un mesaj către şefii lui, la Bucureşti, acesta a refuzat categoric. Văzând acest lucru, ieşeanul a decis să meargă într-o altă agenţie, în cartierul Tătăraşi.

„Acolo, am reuşit să contactez, în sfârşit, o persoană care se ocupă, din ce am înţeles eu, cu coordonarea agenţiilor Superbet din Iaşi, pe nume Ana. Nu cunosc numele de familie. În conversaţia iniţială, femeia a susţinut că va face tot posibilul ca să lămurească totul. Astfel, i-a cerut casierului din agenţie să discute situaţia cu cei de la Bucureşti. Cei din Capitală au revenit cu un răspuns halucinant, care nu este trecut în regulamentul Superbet, ba chiar îl contrazice! Mi s-a spus că acel meci primise automat cota 1.00 când s-a luat decizia amânării şi că, spre deosebire de meciurile de fotbal, la baseball se întâmplă automat acest lucru!”, a spus ieşeanul.

Acesta a adăugat că, potrivit site-ului Superbet, toate evenimentele sportive au o perioadă de 48 de ore de la amânare, pentru a se putea relua. Cota de 1.00 se acordă DOAR DACĂ MECIUL NU ESTE RELUAT ÎN URMĂTOARELE 48 DE ORE! Numai că meciul respectiv, dintre Atlanta şi Detroit, fusese reluat după… 17 ore!

Meci amanat
Meci amanat

„E ruşinos şi trist!…”

 

Ieşeanul a susţinut că, în cele din urmă, şi-a dat seama că se luptă cu morile de vânt şi a decis să încaseze suma de 1.285 de lei. De altfel, cei de la Superbet au spus că vor analiza în continuare situaţia şi vor lua o decizie.

„Am primit un e-mail de la Superbet, în care mi se cerea seria biletului. am trimis seria, dar nu am primit niciun răspuns ulterior… Am fost contactat de cea care conduce agenţiile din Iaşi după 24 de ore, ea trimiţându-mi acelaşi gen de explicaţie, şi anume că meciul de baseball dintre Detroit şi Atlanta ar fi fost reluat a doua zi, motiv pentru care a fost acordată cota de 1.00. I-am transmis acelei domnişoare, Ana, că este ruşinos şi trist că o companie atât de mare şi de cunoscută precum Superbet a ajuns să se bucure la o sumă de aproximativ 800 de lei, pe care ar fi trebuit să mi-o dea. De asemenea, i-am arătat că, potrivit site-ului Superbet, pentru validarea ORICĂRUI EVENIMENT SPORTIV trebuie să treacă 48 de ore de la amânare / întrerupere!”, a spus ieşeanul.

Meci rejucat
Meci rejucat

Din păcate, acesta nu a mai primit restul de bani pe care casa de pariuri i-l datora. De asemenea, nu a mai primit vreun răspuns concret. „Stau şi mă întreb ce se întâmplă dacă vreun parior are un câştig mai mare pe bilet, mai este un meci de disputat, iar acel meci este amânat. Îi dă Superbet banii imediat sau jucătorul trebuie să aştepte cele 48 de ore, conform regulamentului lor?! Iar, dacă meciul se rejoacă în 48 de ore, iar rezultatul este pierdut de parior, i se mai dă cota 1.00 sau are biletul pierdut?! Bănuiesc că e în funcţie de cum bate vântul în ziua respectivă sau cum vor muşchii celor de la Superbet!”, a mai spus ieşeanul.

regulament site Superbet
regulament site Superbet

 

Răspuns halucinant din partea Superbet

 

Ieşeanul a mai susţinut că a primit un răspuns halucinant pe e-mail din partea celor de la Superbet. „Dorim sa va informam ca, din verificarile efectuate de catre departamentul abilitat, este corect validat evenimentul cu Cota 1, deoarece este specificat pe site-ul MLB care dintre meciuri este. Meciul rejucat este cel cu scorul 5-6, conform regulamentului cota 1 pentru ca nu s-a jucat in aceeiasi zi(UTC Time). Ca sa fie validat meciul trebuia sa se joace in aceeasi zi, 13.06.2023. UTC este cu 4 ore inaintea fusului orar din Detroit, conform UTC a fost programat 13.06.2023 22:40 si reluat a doua zi 14.06.2023 21:05. Site-ul oficial unde este specificat meciul care a fost reluat il regasiti in acest link https://www.mlb.com/scores/2023-06-14”, a menţionat Cătălina, de la Superbet.

Totuşi, ieşeanul susţine că aceasta nu e altceva decât o scuză ieftină din partea Superbet, pentru a nu plăti câştigul de pe biletul său. „Ce legătură are regulamentul MLB cu pariurile din România sau cu Superbet?!? Nu stabileşte Major League of Baseball ce trebuie să facă Superbet! E doar o scuză căutată de cei de la Superbet, dar nici măcar nu este o scuză bună. Din păcate, aşa se întâmplă în România, pentru că nici Fiscul, nici Garda Financiară, nici OPC, nici Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc nu controlează situaţia aşa cum ar trebui. Fiecare face ce vrea!”, a mai spus ieşeanul.

 

Mai multe plângeri la adresa Superbet

 

Bărbatul a adăugat că a văzut pe diverse site-uri mai multe plângeri la adresa casei de pariuri Superbet. „Eu nu am vrut să fac plângeri nici la OPC, nici la Oficiul pentru Jocuri de Noroc pentru că mi se pare o pierdere de timp şi pierderea nu justifică efortul. Trebuie să completezi plângeri, să depui copii după acte etc. Însă mi-aş dori ca oamenii să fie informaţi despre ceea ce se întâmplă, pentru că nu mi se pare normal! Când eu pierd, nu-mi dă nimeni o parte din bani înapoi! Dacă am câştigat corect, de ce să mi se ia din bani?!”, a încheiat bărbatul.

Reporterii „Dezvăluirea” au verificat şi au constatat că, pe diverse site-uri şi forumuri, există mai mulţi pariori care se plâng de situaţii similare în ceea ce priveşte casa de pariuri sportive Superbet, dar nu numai!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.