Disperare la PSD Iasi! Medicul Ciuhodaru votat cu de-a sila candidat la primarie

2169
PSD Iasi il vrea candidat iar pe el il doare la basca

@ Pentru ca acum este certa o noua candidatura a lui Mihai Chirica la primarie din partea PNL, PSD Iasi a ramas fara candidat @ Biroul Judetean al PSD Iasi a votat in aceasta dupa-amiaza candidatura lui Tudor Ciuhodaru pentru functia de primar al municipiului Iasi in conditiile in care acesta nu prea vrea sa candideze deoarece  in prezent roade un ciolan bun de europarlamentar @ „Da, a fost desemnat Tudor Ciuhodaru drept candidat al PSD Iasi. Domnul Ciuhodaru sta cel mai bine in sondaje dupa actualul primar in functie”, a spus Maricel Popa, presedintele PSD Iasi

Parasiti de Mihai Chirica  pe care l-au curtat luni de zile pentru a le fi candidat la Primaria Iasi, pesedistii incearca sa-si salveze onoarea la aceste alegeri locale printr-o candidatura a medicului Tudor Ciuhodaru, in prezent europarlamentar.  Tudor Ciuhodaru a fost votat  in aceasta dupa-amiaza de Comitetul Executiv Judetean al PSD Iasi drept candidat al formatiunii pentru fotoliul de primar al municipiului Iasi. „Da, a fost desemnat Tudor Ciuhodaru drept candidat al PSD Iasi. Domnul Ciuhodaru sta cel mai bine in sondaje dupa actualul primar in functie”, a spus Maricel Popa, presedintele organizatiei judetene a PSD Iasi. „A fost o discutie in Biroul Judetean legata de candidatura domnului Ciuhodaru. Urmeaza sa avem o discutie si cu domnul Ciuhodaru si sa urmam mai departe procedurile. Pot sa va spun ca domnul Ciuhodaru sta cel mai  bine in sondaje astfel incat  acum pentru noi pare cea mai buna varianta”, a spus la randul sau Marius Ostaficiuc, presedintele organizatiei municipale a PSD.

Insa, potrivit unor surse  Ciuhodaru nu prea ar vrea sa se  complice cu aceasta candidatura pentru ca îi șade bine ca europarlamentar unde castiga 7.000 euro pe luna fara prea multe complicatii. De altfel, l-am contactat telefonic pe Tudor Ciuhodaru  si desi am reusit sa intram in legatura de cateva ori acesta spunea ca nu aude  intrebarea. L-am intrebat daca accepta candidatura. Dupa aceea Ciuhodaru a  respins apelurile. Sa reamintim ca PNL a anuntat  ca il are drept candidat la primarie pe actualul primar Mihai Chirica.

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.