Un deputat AUR s-a ascuns la umbră în timpul intonării imnului. Galerie foto

670
Cristian Daniel Ivanuta la umbra la intonarea imnului-
Cristian Daniel Ivanuta la umbra la intonarea imnului-

@ Astăzi oficialitățile ieșene au sarbătorit Ziua Imnului Național in fata Palatului Administrativ al județului @ Deși Legea obligă cetațenii și in special oficialitățile sa asigure solemnitatea momentului exact in timpul intonării Imnului Național , deputatul AUR de Iasi, Cristian-Daniel Ivanuță s-a restras la umbra unui copac să se apere de soare @ Asta in timp ce soldații Ministerului Apararii Naționale si-au descoperit capetele conform protocolului si au suportat soarele care pe domnul deputat l-a fugarit la umbra unui copac

Mult trâmbițul patriotism al Alianței pentru Unirea Românilor este doar  gargara demagogica cu scopul de a smulge in continuare voturile unui electorat ignorant. Astfel, astazi și la Iasi, s-a sarbatorit Ziua Imnului Național in cadrul unor manifestări care au avut loc incepand cu ora 10.00 in fata Palatului Administrativ al județului. Exact, in momentul in cae fanfara militară și corul au inceput intonarea Imnului Național, deputatul AUR de Iasi, Cristian-Daniel Ivanuță s-a retras la umbra unui copac si numai in momentul in care a realizat ca este fotografiat de jurnalistii Dezvaluirea.ro s-a intors cu fața către drapel renunțand cel puțin aparent la aerul de plictiseală care îi domina dispozitia in momentele respective. Cat a durat melodia „Deșteapta-te Române”, Cristian-Daniel Ivanuță a stat la umbra unui  copac situat in fata Prefecturii județului Iași. Asta in timp ce, celelalte oficialități dar si soldații Ministerului Apararii Naționale și-au descoperit capetele si au asigurat solemnitatea momentului suportand soarele „ucigator” care l-a determinat pe Cristian-Daniel Ivanuță sa lase puțin la o parte patriotismul pe care i-l insuflă doctrina de partid. Potrivit prevederilor legale in vigoare, in timpul intonarii Imnului Național cetățenii dar in special oficialitatile sunt obligate sa asigure si sa respecte solemnitatea momentului. „La ceremoniile de arborare a drapelului, precum și la intonarea imnului național, cu prilejul solemnităților, asistența va sta în picioare, bărbații se vor descoperi, iar militarii de toate gradele vor da onorul conform regulamentelor militare”, se arata la articolul 21 din Legea nr. 75/1994 privind arborarea drapelului României, intonarea imnului național și folosirea sigiliilor cu stema României de către autoritățile și instituțiile publice.

Constantin MAZILU

 

 

1 COMENTARIU

  1. Vai, a iesit madam Garjan in soare?Sau nu vad bine? S-o mai vada lumea ca are activitate? Ca inafara de lobby pt afacerile sotului si shopping in timpul programului, ce altceva mai face?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.