Un ieşean a vrut să facă moarte de om la un joc de rummy! În comă, după ce l-a acuzat că trişează! (EXCLUSIV)

1217
table de rummy
Un iesean a fost condamnat dupa ce a fost acuzat de tentativa de omor, la un joc de rummy

@ Un ieşean a scăpat de puşcărie după ce a fost acuzat că a vrut să facă moarte de om @ Judecătorii din cadrul Tribunalulu Iaşi l-au condamnat pe Ionel Cristian Grigoraş la 3 ani de închisoare, dar cu suspendare, pentru tentativă de omor @ Scandalul a izbucnit de la un simplu joc de rummy

Un ieşean a scăpat de temniţă după ce a fost acuzat că a vrut să facă moarte de om. Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalulu Iaşi l-au condamnat recent pe Ionel Cristian Grigoraş la 3 ani de închisoare, dar cu suspendar, pentru tentativă de omor.
„Inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 90 zile, fie la Consiliul Local Iaşi – Direcţia de Asistenţă Comunitară, fie la Direcţia de Exploatare Patrimoniu. Instanţa admite în parte acţiunea şi obligă inculpatul să plătească părţii civile Sebastian D. suma de 10.000 de lei, cu titlu de daune materiale, şi suma de 10.000 de euro, cu titlu de daune morale”, au afirmat magistraţii ieşeni. De remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată.

Ieşeanul Ionel Cristian Grigoraş, acuzat că a vrut să facă moarte de om!

Procesul ieşeanului Ionel Cristian Grigoraş a început pe data de 23 iunie 2021. Procurorii l-au trimis în judecată în urma unui incident bizar.
„În seara zilei de 15 decembrie 2020, în jurul orei 21.00, fiind sub influenţa unei puternice tulburări sau emoţii provocată de persoana vătămată, inculpatul i-a aplicat acesteia două lovituri în zona capului cu o placă folosită la jocul de rummy de formă paralelipiped triunghiular din lemn masiv, cu lungimea de 42 cm şi dimensiunea triunghiului de 8×6,5×10 cm, având o greutate de aproximativ 900 de grame, după care i-a mai aplicat două lovituri cu pumnul în zona feţei, provocându-i un traumatism craniocerebral, comă grad I, hematom extradural fronto-parieto-temporal drept, fractură liniară temporo-parietală dreaptă, plagă contuză frontală (tratate chirurgical), hematom epicranian, leziuni ce au fost de natură de a pune în primejdie viaţa victimei”, au afirmat magistraţii ieşeni.

Victima, supărată că agresorul trişa

Grigoraş şi victima locuiesc în acelaşi sat din judeţul Iaşi. În seara zilei de 15 decembrie 2020, Grigoraş se afla în parcul din sat, împreună cu câţiva cunoscuţi, cu care se întâlnea în mod frecvent în acel loc pentru a juca rummy, uneori jucând şi pe sume modice de bani.

„Inculpatul împreună cu ceilalţi martori jucau rummy împreună, moment în care a venit la ei persoana vătămată, solicitând să joace rummy alături de aceştia. În timp ce jucau, inculpatul a început să se uite în tabla de joc a adversarului, persoana vătămată fiind vizibil deranjată de acest aspect, motiv pentru care i-a atras atenţia inculpatului şi i-a solicitat să nu se mai uite, spunându-i că el nu mai joacă în aceste condiţii. Ulterior, inculpatul s-a uitat din nou în tabla de joc a adversarului, astfel că victima s-a enervat şi a aruncat cu piesele de rummy în inculpat. Apoi, cei doi au început să îşi adreseze injurii şi, fiind evident deranjată, victima s-a ridicat şi, peste masă, l-a scuipat pe faţă pe inculpat, moment în care acesta din urmă a luat tabla de rummy şi i-a aplicat persoanei vătămate două lovituri în zona capului, fără însă ca victima să cadă la pământ. După aplicarea loviturilor, inculpatul s-a ridicat de la masă şi s-a îndepărtat, moment în care persoana vătămată a luat şi ea o tablă de rummy şi a aruncat cu aceasta în dreptul inculpatului, fără însă a-l nimeri, acesta din urmă ferindu-se. Cei doi au început să se fugărească şi, când inculpatul s-a apropiat de persoana vătămată, i-a aplicat acesteia două lovituri cu pumnul în zona feţei”, au mai spus anchetatorii.
După cele întâmplate, persoana vătămată a ajuns la spital, cu leziuni ce a necesitat intervenţie chirurgicală în urgenţă, complicat în evoluţie cu diplopie (pareză oculo-motor comun drept).

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.