Un nou director la CFR Marfa Iasi. ‘’Capusa’’ Anchidin s-a si dus sa se planga

3065
Silviu Ostroschi
Silviu Ostroschi

@ Sucursala CFR Marfa – Moldova are un nou director: Silviu Ostroschi, un specialist cu vechime in cadrul companiei @  Fostul director, Dumitru Anchidin despre care presa locala, inclusiv Dezvaluirea.ro a aratat ca s-a imbogatit capusand companie de stat a si depus in justitie o contestatie impotriva schimbarii sale din functie

Conducerea Ministerului Transporturilor a decis recent sa-l schimbe din functie pe directorul Sucursalei CFR Marfa Moldova, Dumitru Anchidin. In locul sau a fost numit Silviu Ostroschi, unul dintre cei mai buni specialisti din cadrul companiei. In ceea ce-l priveste pe Dumitru Anchidin, cel despre care presa locala inclusiv Dezvaluirea.ro capusand (vezi aici) compania de stat prin intermediul firmei sale Ferotrans TFI si mai mult decat atat firma sa privata prospera iar Regionala CFR abia isi ducea zilele, acesta s-a si dus in Justitie pentru a contesta schimbarea sa din functie. Pe data de 19 august Anchidin a depus la Tribunal o cerere de ‘’anulare act decizie revocare din functie’’. Anchidin a fost propulsat pe functii de conducere in CFR de PSD inca din ‘’perioada Solcanu’’. Prin urmare pentru Anchidin politicul este bun numai cand este partidul pe care-l sustine la guvernare si-l numeste director la CFR, cand trebuie sa plece din functie politicul nu mai este bun trebuie sa intervina justitia.

Proces in Olanda

De asemenea intr-o editie anterioara am aratat ca firma lui Anchidin, Ferotrans TFI a fost data in judecata de compania olandeza NS Reizigers (NSR) pentru ca nu ar fi respectat un contract comercial (vezi aici). Compania olandeza cerea de la Anchidin despagubiri de 1,8 milioane euro.

 

Constantin MAZILU

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.