Veste proastă pentru şoferiţa acuzată că a ucis mai mulţi angajaţi ai Citadin! Uite ce au decis judecătorii! (EXCLUSIV)

2056
Adina Iuliana Ghervase
Adina Iuliana Ghervase

@ Veste proastă pentru şoferiţa acuzată că a ucis mai mulţi angajaţi ai Citadin @ Adina Iuliana Ghervase, şoferiţa acuzată că a ucis 4 muncitori de la SC Citadin SA, a solicitat o decizie a judecătorilor ieşeni @ Femeia care este cercetată pentru omor calificat le-a adresat recent o cerere magistraţilor @ Însă aceştia au dezamăgit-o prin hotărârea pe careau luat-o ieri

 

Veste proastă pentru şoferiţa acuzată că a ucis mai mulţi angajaţi ai Citadin! Adina Iuliana Ghervase, şoferiţa acuzată că a ucis 4 muncitori de la SC Citadin SA, a solicitat o decizie a judecătorilor ieşeni! Ieri, magistraţii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au respins solicitarea femeii. „Instanţa respinge, ca nefondată, cererea formulată de petenta Adina Iuliana Ghervase. Fără nicio cale de atac”, au spus magistraţii.

Șoferiţa acuzată că a ucis 4 muncitori de la SC Citadin SA spera ca judecătorii ieşeni să dispună strămutarea dosarului ei. Anchetatorii ieșeni au schimbat încadrarea juridică în cazul femeii suspectate că a dat cu mașina peste 4 muncitori ai societății Citadin. Astfel, în loc de ucidere din culpă, acum, Adina Iuliana Ghervase este judecată pentru omor calificat.

Accident Adina Iuliana Ghervase
Accident Adina Iuliana Ghervase patru morti Pacurari

Adina Ghervase, acuzată că a băgat în mormânt muncitorii de la Citadin

 

În trecut, femeia a contestat în trecut arestarea sa, susținând că ar fi nevinovată. Amintim că, în noaptea de 16 spre 17 iunie 2022, Adina Iuliana Ghervase intra în vizorul anchetatorilor ieșeni, după producerea unui accident mortal.

„Am fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu victime omenești, produs în municipiul Iași. În accident a fost implicat un grup de angajați care ar fi efectuat lucrări la partea carosabilă, dar și două vehicule, respectiv un autoturism condus de o femeie de 39 de ani și o autoutilitară oprită pe partea carosabilă. În urma impactului, 4 persoane au decedat, iar alte 3 au fost rănite. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit un dosar penal”, au spus poliţiştii.

Accident Adina Iuliana Ghervase
Accident Adina Iuliana Ghervase

Ieşeanca a spus că nu ar fi fost la volan

 

Echipa de muncitori de la Citadin era formată din 8 persoane. Dintre acestea, 4 au murit, iar 3 au ajuns la spital, doar una scăpând teafără după impactul devastator. De altfel, în Păcurari, unde s-a petrecut tragedia, a avut loc o adevărată desfășurare de forțe.

Mai multe echipaje de prim-ajutor au ajuns în zonă și au început o luptă contra-cronometru pentru salvarea victimelor. La audieri, Adina Iuliana Ghervase a susținut că, de fapt, nu s-ar fi aflat ea la volanul mașinii care a dat peste muncitorii de la Citadin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.