Veste proastă pentru un membru al lumii interlope! Adrian Corduneanu nu se aştepta la aşa ceva! FOTO

6415
Adrian Corduneanu
Adrian Corduneanu

@ Veste proastă pentru un membru al lumii interlope @ Adrian Corduneanu nu se aştepta la aşa ceva @ Astfel, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au constatat legalitatea măsurii arestului la domiciliu luată în cazul lui Adrian Corduneanu

Veste proastă pentru un membru al lumii interlope! Adrian Corduneanu nu se aştepta la aşa ceva! Aşadar, judecătorii din cadrul Curţii de Apel Iaşi au constatat recent legalitatea măsurii arestului la domiciliu luată în cazul lui Adrian Corduneanu.

„Instanţa constată legalitatea si temeinicia măsurii arestului la domiciliu dispusă fată de inculpatul Adrian Corduneanu, măsură preventivă pe care o mentine”, au afirmat magistraţii ieşeni.

Adrian Corduneanu vrea în libertate

În urmă cu câteva săptămâni, Înalta Curte a admis contestaţia depusă de procurori după ce Curtea de Apel Iaşi refuzase emiterea mandatului de arestare pe numele celui supranumit „Beleaua”.

Soția acestuia a fost plasată atunci sub control judiciar. Adrian şi Ramona Corduneanu sunt suspectaţi că l-ar fi finanţat pe Cătălin Sandu, procuratorul imobiliar acuzat că ar fi înșelat mai multe persoane vânzându-le terenuri pe care nu le-ar fi avut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.