V-o mai amintiţi pe şoferiţa acuzată că a ucis 4 muncitori la Citadin? Uite ce se întâmplă cu procesul acesteia! FOTO

3960
Adina Iuliana Ghervase
Șoferița acuyată că a ucis 4 muncitori de la Citadin speră să fie pusă în libertate

@ Procesul Adinei Iuliana Ghervase, şoferiţa acuzată că a ucis 4 muncitori de la SC Citadin SA, a fost amânat din nou de judecătorii ieşeni @ Astfel, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au amânat ieri cauza ce o priveşte pe şoferiţă pentru data de 6 decembrie 2023 @ Procesul merge din amânare în amânare de pe 28 februarie 2023 

Procesul Adinei Iuliana Ghervase, şoferiţa acuzată că a ucis 4 muncitori de la SC Citadin SA, a fost amânat din nou de judecătorii ieşeni. Aşadar, ieri, magistraţii din cadrul Tribunalului Iaşi au amânat cauza ce o priveşte pe şoferiţă pentru data de 6 decembrie 2023. Procesul merge din amânare în amânare de pe 28 februarie 2023.

Amintim că anchetatorii ieșeni au schimbat încadrarea juridică în cazul femeii suspectate că a dat cu mașina peste 4 muncitori ai societății Citadin. În loc de ucidere din culpă, acum, Adina Iuliana Ghervase este judecată pentru omor calificat.

Accident Adina Iuliana Ghervase
Accident Adina Iuliana Ghervase patru morti Pacurari

Acuzată că a băgat în mormânt muncitorii de la Citadin

În noaptea de 16 spre 17 iunie 2022, Adina Iuliana Ghervase intra în vizorul anchetatorilor ieșeni, după producerea unui accident mortal.

„Am fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, soldat cu victime omenești, produs în municipiul Iași. În accident a fost implicat un grup de angajați care ar fi efectuat lucrări la partea carosabilă, dar și două vehicule, respectiv un autoturism condus de o femeie de 39 de ani și o autoutilitară oprită pe partea carosabilă. În urma impactului, 4 persoane au decedat, iar alte 3 au fost rănite. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză, a fost întocmit un dosar penal”, au spus atunci poliţiştii ieşeni.

Accident Adina Iuliana Ghervase
Accident Adina Iuliana Ghervase

Adina Ghervase a susţinut că nu ar fi fost la volan

Echipa de muncitori de la Citadin era formată din 8 persoane. Dintre acestea, 4 au murit, iar 3 au ajuns la spital, doar una scăpând teafără după impactul devastator. De altfel, în Păcurari, unde s-a petrecut tragedia, a avut loc o adevărată desfășurare de forțe.

Mai multe echipaje de prim-ajutor au ajuns în zonă și au început o luptă contra-cronometru pentru salvarea victimelor. La audieri, Adina Iuliana Ghervase a susținut că, de fapt, nu s-ar fi aflat ea la volanul mașinii care a dat peste muncitorii de la Citadin.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.