Vrei să faci bani discret din videochat în Iași? Preziosa e alegerea Nr. 1

186
Preziosa model videochat Iași
Preziosa model videochat Iași

Videochatul în Iași are o mulțime de avantaje pentru tine. În primul rând, poți câștiga o mulțime de bani. Mii de euro în fiecare lună, prin care să devii independentă financiar. E un job la care nimeni nu te întreabă ce școli înalte ai făcut sau dacă ai experiență. Dacă încă mai eziți să devii și tu model e probabil din cauza naturii jobului. Da, videochatul implică uneori nuditate. Iar în societatea asta mai conservatoare în care suntem, cel mai ok e să păstrezi secretul jobului pentru tine. În caz că te preocupă gândul ăsta, îți dăm o veste bună: te poți angaja la Preziosa, studioul specializat în protejarea identității modelelor. E plăcerea noastră să-ți dăm mai multe detalii despre asta.

Preziosa iubește discreția

Confidențialitatea e prioritatea noastră absolută. Așa a e de când am înființat studioul. Suntem o echipă 100% feminină și știm cât de important să-ți protejăm identitatea. Mai ales că multe dintre colegele noastre au fost și ele modele de videochat în Iași. Luăm asta în serios chiar prin intermediul contractului pe care îl semnăm cu tine. Ne angajăm să ținem secretă identitatea ta în afara studioului. Nimeni din echipă nu va spune vreodată cuiva că tu ești model de videochat, că lucrezi la noi. La fel, și celelalte modele care lucrează aici au obligația să îți respecte confidențialitatea. Fiecare persoană din studio își vede de treaba ei, ca să fie treaba bună. De asta n-am avut niciodată probleme din punctul acesta de vedere. Același statut îl au pozele și filmele tale realizate în studio. Nimeni nu le arată în afara site-urilor de videochat. Numai tu decizi dacă vrei să te promovezi pe social media. Îți cerem acordul în orice acțiune de genul ăsta, ca să fii deplin liniștită. Totodată, colegele noastre de la training te protejează și online. Împreună cu tine, hotărâm din ce țări să blocăm accesul către conturile tale de pe site-urile de videochat. De exemplu, dacă ai rude sau cunoscuți în Italia sau Anglia la muncă, blocăm accesul din acele țări. Oricum, 90% din interacțiunea ta online cu membrii e cu persoane din Statele Unite. Așa că ești la adăpost de orice complicație. În felul ăsta poți să vii liniștită la job și să-ți vezi de programul tău. Când ești senină, și banii vin mai repede, ai să vezi!

Câștigi mai bine decât ți-ai închipuit vreodată

Partea cea mai bună la toată discuția asta despre confidențialitate e că intervine și obișnuința. Gândurile astea că poate află cineva de tine sunt doar în primele zilele, maximum săptămâni. Apoi vezi că, de fapt, nu se întâmplă nimic. Și că îți faci treaba fără să te deranjeze nimeni. Mai mult, dacă ești mai timidă, poți începe cu videochatul non-nud la Preziosa. Asta înseamnă că lucrezi fără să te dezbraci, bazându-te doar pe conversații online. Colaborăm cu site-uri premium, care îți permit fără probleme să faci asta. Iar din partea noastră beneficiezi de exact aceleași comisioane ca și la videochatul adult. Desigur, videochatul clasic e mult mai profitabil pentru tine, asta merită să știi din start. Dar noi te încurajăm să lucrezi în ritmul tău, așa cum îți place. Dacă la un moment dat vrei să treci de la videochat non-nud la videochat adult, facem schimbarea dintr-un singur click pe conturile tale. Ceea ce ne dorim să-ți transmitem e că avem o mulțime de metode prin care să faci bani relaxată. Suntem serioase, ne respectăm cuvântul dat, te respectăm deplin ca femeie. Preziosa e un studio prietenos și cu mămicile. Deci, și dacă ai copii, ești binevenită la noi. Prin programul nostru flexibil, ai posibilitatea să faci și bani, să te ocupi și de familia ta. Îți mulțumim mult pentru încredere și abia așteptăm să începem colaborarea cu tine. Te invităm chiar la sediul nostru, să ne cunoști și să vezi că avem o atmosferă superbă la studio. Te rugăm să ne dai un telefon înainte, ca să-ți spune exact unde să ajungi. Locația Preziosa nu e trecută pe site-ul nostru din același motiv: pentru a proteja confidențialitatea modelelor noastre. Taxiul e din partea noastră, ca să fii mulțumită din primul moment de noi.

Te așteptăm cu mare drag la Preziosa și îți dorim o zi minunată ca tine!

Contact

Telefon: 0740.234.235

 

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.