Bombă! Șef al Jandarmeriei Iași condamnat la închisoare după ce și-a bătut copilul și soția

5999
Antonio Sitaru
Antonio Sitaru

@ Tribunalul Militar Iași l-a condamnat în urmă cu două zile la o pedeapsă de 8 luni de inchisoare pe locotenent- colonelul Antonio Sitaru, sef al serviciului de ordine publică din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi @ Antonio Sitaru, considerat ‘’numărul 3’’ în ierarhia IJJ Iași a fost condamnat pentru savarsirea infractiunii de violenta in familie, victima fiind copilul sau S.D.C, acum in varsta de 16 ani @ Anterior impotriva lui Antonio Sitaru atat sotia cat si copilul obtinusera un ordin de protectie fiind amandoi agresati de acesta @ Culmea, in urma cu doua saptamani, seful IJJ Iași, Mircea Tulică, l-a propus pe Sitaru pe functia de prim-adjunct al sefului Inspectoratului, in conditiile in care procesul in care era judecat pentru agresiune era pe final, urmând să se pronunte sentința

Pe mâna cui ați dat ordinea publică din județul Iași? Ori, după  evenimentele din 10 august 2018, Jandarmaria a ajuns la concluzia ca se poate sa fie promovați  numai indivizii care știu să bată? În urmă cu două zile, Tribunalul Militar Iași l-a condamnat la la o pedeapsă de 8 luni de inchisoare cu suspendare pe locotenent- colonelul Antonio Sitaru (vezi aici), sef al serviciului de ordine publică din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi (IJJ Iași). Sitaru este condiderat ‘’numărul 3’’ in IJJ Iași si era cat pe sa devină în urmă cu două saptamani numarul 2 la propunerea marelui manager Mircea Tulică, seful jandarmeriei ieșene. Tulică l-a propus pe Sitaru pentru functia de prim-adjunct al șefului IJJ Iași in conditiile in care stia ca a fost trimis in judecata pentru savarsirea infracțiunii de violență în familie iar in urma cu doua saptamani procesul in care era judecat era finalizat, urmând a se pronunța sentința. Din fericire propunerea nu a fost aprobata de conducerea centrala a Jandarmeriei.

Și-a bătut nevasta și copilul

Antonio Sitaru a fost condamnat deoarece și-a agresat copilul S.D.C, acum in varsta de 16 ani. Situatia este cu atat mai grava cu cat, potrivit unor surse pana de curand copilul a suferit de o boala foarte gravă. Anterior trimiterii sale in judecata, magistratii Judecatoriei Iași au emis impotriva lui Sitaru un ordin de protectie atat pentru băiat cat și pentru fosta sotie, cadru didactic in Iași. Cei doi au povestit in fata judecatorilor ca au fost terorizați, agresati fizic si psihic de locotenent-colonelul Antonio Sitaru,  cel platit din banii publici sa coordoneze activitatile de protectie pentru cetațenii judetului Iași. ‘’Din ansamblul probatoriu administrat în cauză rezultă existența unei stări conflictuale între cei doi foști soți, pârâtul fiind o persoană agresivă, manifestându-se în această manieră față de fosta soție și față de minori. Certificatele medico- legale sugerează persistența acestui comportament, certificatul medico legal emis urmare a examinării minorului S.C. D constată leziuni care au necesitat 1-2 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare’’, se arată in decizia de emitere a ordinului de protecție (vezi aici).

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.