Sexy-poliţista a câştigat procesul intentat IPJ Iaşi! Judecătorii au anulat mustrarea scrisă primită de Antonela Luca! GALERIE FOTO (EXCLUSIV)

1015
antonela luca
antonela luca

@ Sexy-poliţista Antonela Luca a câştigat un proces intentat IPJ Iaşi @ Astfel, recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis acţiunea formulată în numele acesteia @ Tribunalul Iaşi a anulat mustrarea scrisă primită de Antonela Luca

Sexy-poliţista Antonela Luca a câştigat un proces intentat IPJ Iaşi! Astfel, recent, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis acţiunea formulată în numele acesteia. Tribunalul Iaşi a anulat mustrarea scrisă primită de poliţistă.

„Instanţa admite acţiunea formulată de Sindicatul Politistilor Europeni Europol, în numele si pentru reclamanta Luca Antonela, în contradictoriu cu pârâţii Inspectoratul de Politie Judetean Iasi, şeful Inspectoratului de Politie Judeţean Iaşi şi Inspectoratul General al Poliţiei Române. Dispune anularea Dispoziţiei Şefului IPJ Iaşi nr. 719/II/20.05.2022 şi a Deciziei Inspectorului General al Poliţiei Române nr. 9591/12.07.2022 prin care i s-a aplicat reclamantei sancţiunea disciplinară „mustrare scrisă”, au afirmat judecătorii ieseni.

Antonela Luca
Antonela Luca

Sexy-poliţista a câştigat procesul intentat IPJ Iaşi

 

De remarcat este faptul ca decizia nu e definitiva, aceasta putand fi contestata. Procesul dintre Antonela Luca si Europol, pe de o parte, si IPJ Iasi şi IGPR, pe de alta parte, a inceput pe data de 12 mai 2023.

Amintim că sexy-poliţista stârnit un adevărat scandal, susţinând că ar fi fost hărţuită de către şeful ei direct. Astfel, Antonela Luca a decis să dea în judecată atât IPJ Iaşi, cât şi pe şeful ei direct. Totodată, la bară au fost chemaţi şi reprezentanţi ai Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării.

Antonela Luca
Antonela Luca

Antonela Luca a spus că ar fi fost hărţuită

Dosarul dintre reclamanta Antonela Luca şi pârâţii IPJ Iaşi, CNCD şi şeful ei, Vasile Cojocaru, a ajuns la Secţia Civilă – Contencios Administrativ. În urmă cu mai bine de doi ani, la Postul de Poliție Țibana a ajuns Antonela Luca, una dintre cele mai frumoase agente din cadrul IPJ Iaşi.

La un moment dat, tânăra a susţinut că ar fi fost hărţuită de şeful ei direct, care i-ar fi reproşat în repetate rânduri diverse banalităţi, cum că nu pune lemne în sobă sau că ar fi uitat un reșou în priză.

În cele din urmă, tânăra polițistă a fost cercetată disciplinar. Asta, după ce ea s-a plâns de comportamentul şefului ei direct. Agenta a mai susţinut că ar fi salvat câteva mesaje pe care șeful de post i le-ar fi trimis. Conform acesteia, pe 27 decembrie 2020, ea ar fi primit de la șeful de Post un mesaj nepotrivit: „Crăciun fericit! Și acum: bătaia o meriți cu cureaua la…”

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.