S-au îndrăgostit de formele sale şi nu s-au lăsat până nu şi-au îndeplinit cele mai secrete fantezii! Nu ştia nimeni că se va ajunge la cătuşe! (EXCLUSIV)

59199
O tânără la colţ de stradă
O tânără la colţ de stradă

@ S-au îndrăgostit de formele sale şi nu s-au lăsat până nu şi-au îndeplinit cele mai secrete fantezii @ Nu ştia nimeni că se va ajunge la cătuşe @ Ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Constantin, Gabriel şi Romeo Gheorghe @ Acuzaţiile din acest caz sunt cele de viol şi agresiune sexuală

S-au îndrăgostit de formele sale şi nu s-au lăsat până nu şi-au îndeplinit cele mai secrete fantezii! Nu ştia nimeni că se va ajunge la cătuşe! Totuşi, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea de arestare preventivă formulată de anchetatori pe numele lui Constantin, Gabriel şi Romeo Gheorghe, trei indivizi de 49, 18 şi, respectiv, 56 de ani.

„Instanţa admite propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi în ceea ce îi priveşte pe inculpaţii Constantin Gheorghe, Gabriel Florin Gheorghe şi Romeo Gheorghe. Dispune arestarea preventivă a inculpaţilor, cercetaţi pentru viol în formă continuată şi, respectiv, agresiune sexuală, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea mandatelor de arestare preventivă pe numele inculpaţilor”, au afirmat judecătorii ieşeni.

Mana unui judecator cu un ciocanel
Mana unui judecator cu un ciocanel

Şi-au îndeplinit cele mai secrete fantezii!

 

De remarcat este faptul că decizia de ieri a Judecătoriei Iaşi nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Conform anchetatorilor, cei trei ieşeni au intrat în vizorul lor în urmă cu câteva zile.

Oamenii legii au afirmat că indivizii ar fi abuzat sexual o femeie de 33 de ani, cu grave probleme de sănătate. În urma incidentului, o persoană a mers la Poliţie şi le-a spus agenţilor că fiica sa ar fi fost abuzată.

Barbat cu mainile incatusate la spate
Barbat cu mainile incatusate la spate

S-a ajuns la cătuşe!

 

După ce victima a depus o plângere, agenţii au demarat cercetările. Astfel, oamenii legii au ajuns la Constantin, Gabriel şi Romeo Gheorghe. Cei trei indivizi au fost săltaţi şi duşi la audieri. Mai apoi, vineri, 27 octombrie 2023, aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore, sub acuzaţiile amintite.

Sâmbătă, 28 octombrie 2023, indivizii au fost duşi la sediul Judecătoriei Iaşi, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi au admis propunerea. Acum, cel mai probabil, cei trei ieşeni vor contesta decizia, iar dosarul va ajunge pe mesele judecătorilor de la instanţa superioară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.