Divele din primărie se duc după Chirica in boxa acuzaților. Trei funcționare inculpate de DIICOT

15856
Petronela Sunsa si Petronela Lupu
Petronela Sunsa si Petronela Lupu

@ După ce in cursul zilei de ieri procurorii DIICOT Iasi l-au inculpat pe primarul Mihai Chiric, pe  directoarea Direcției Juridice Cristina Oțeleanu si pe fostul arhitect șef Alexandru Mustiață astazi alte trei functionare din Palatul Rozovanu au fost puse sub acuzare @ Este vorba despre trei functionare de la urbanism care de asemenea au fost inculpate de procurorii DIICOT

După ce ieri a fost chemați la sediul DIICOT Iasi, primarul Mihai Chirica (vezi aici), sefa juriștilor din Primăria Iasi, Cristina Oțeleanu dar și fostul arhitect sef Alexandru Mustiață pentru a fi anunțați ca au fost inculpați astăzi a fost randul a trei funcționare de la urbanism să stea de vorba cu procurorii de la Crimă Organizată. Astfel, astăzi au fost citate la sediul DIICOT Iași trei funcționare. Este vorba despre Petronela Lupu, Dana Mihaela Pintilii si Petronela Susan, functionare la urbanism. Petronela Susan s-a transferat între timp la Primăria Rediu unde de asemenea lucrează la urbanism. Toate trei au fost inculpate astazi in dosarul in care sefii si functionarii primariei sunt acuzati ca i-au permis unui patron de la un ziar local sa construiasca ilegal un bloc pe un teren pus la dispozitie de Consiliul Local pe pe strada Sărărie nr.202.

 

Constantin MAZILU

 

 

 

1 COMENTARIU

  1. NU se vad în aceasta poveste responsabilii de la Cadastru adică mai degrabă iresponsabili, savlovschi și pădure cu hotarnic în fata care au confirmat toate abuzurile și falsurile bine înțeles contractat. Au făcut înțelegere cu procurorii? Este suficienta arhiva cu ce a măsurat Hotarnic în ultimii ani pe Iași ca să se vadă dimensiunea furtului. Chiar nimeni nu îndrăznește sa ia acești falsificatori unul se făcea ca măsoară altul certifica furtul. A se vedea și alți vajnici colaboratori ai Hotarnic care dacă sunt strânși cu ușa piuiesc frumos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.