Crimă oribilă în cea mai veche așezare din România. De ziua ei i-a băgat soțului un cuțit in inimă. Foto

1235
godpodaria si rudele familiei Andries

@ Noaptea trecută, dupa ce au sarbatorit de Sfânta Maria, o femeie din satul Bărbătești, comuna Cucuteni și-a înjunghiat soțul in inimă @ Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași vor cere mâine 10 septembrie incuviințarea instanței pentru ca Maria Andrieș să fie arestată preventiv pentru 30 de zile

S-a întâmplat la numai câteva sute de metri de locul care marcheaza cea mai veche cultura din România, adica nu departe Muzeul Cucuteni. Noaptea trecută, după ce au sărbătorit Sfânta Maria, doi soți din localitatea Bărbătești, comuna Cucuteni,  care trăiau împreună de 40 de ani, s-au certat atât de tare încât s-a ajuns la crimă. Într-un acces de furie, Maria Andrieș în vârstă de 63 de ani i-a înfipt soțului, Vasile Andrieș în vârstă de 65 de ani un cuțit în inimă. S-a întâmplat pe la ora 1:00. Bărbatul a murit pe loc. Femeia le-a declarat anchetatorilor că s-a apărat deoarece bărbatul a vrut să o atace cu o rangă. ‘’În  miezul nopții a venit și ne-a trezit băiatul lor de 30 de ani, cel care locuia împreună cu ei. A spus: <<Veniți repede că mama l-a omorât pe tata. Când am ajuns el era intins pe jos, era mort. Ea (Maria Andrieș- n.r) le-a spus politistilor ca el a vrut sa o atace cu o rangă. Eu nu am vazut nicio ranga. Apoi, ea s-a dus dupa pridvor și a luat cuțitul, nu stiu cum putea sa faca asta daca el fugea dupa dansa cu o rangă în mînă. Acum ne pregătim de inmormantare. Copii lor sunt plecați la Iași sa preia cadavrul’’, ne-a spus Constantin Andrieș, fratele victimei.

Aveau 4 copii

Varianta legitimei apărări nu a stat în picioare nici în fața anchetatorilor. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași vor cere mâine 10 septembrie incuviințarea instanței pentru ca Maria Andrieș să fie arestată preventiv pentru 30 de zile. Maria și Vasile Andrieș aveau 4 copii, trei băieți și o fată toți sunt majori. Vasile Andrieș a lucrat ca sondor la sondele de petrol din țară și s-a pensionat de câțiva ani. Maria Andrieș a avut grijă de gospodărie și de copii. Cei doi s-au mai certat in trecut dar niciodata atat de tare.

Comună condusă de borfași. Vicele a bătut o femeie, primarul a agresat poștașul

Constantin MAZILU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.