A urcat băut la volan şi a ucis un om! Uite ce pedeapsă i-au aplicat judecătorii! (EXCLUSIV)

380
Un autoturism răsturnat pe un câmp, un vehicul de decarcerare, pe şosea, câţiva martori şi un pompier ce e pregăteşte să taie vehiculul răsturnat
Un autoturism răsturnat pe un câmp, un vehicul de decarcerare, pe şosea, câţiva martori şi un pompier ce e pregăteşte să taie vehiculul răsturnat

@ Un individ este acuzat că a urcat băut la volan şi ar fi ucis din culpă un om @ În urma accidentului rutier mortal, Alexandru Andrei Glodoreanu a fost trimis la temniţă @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat ieri pe individ la 2 ani şi 2 luni de puşcărie, pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe

 

Un individ acuzat că a urcat băut la volan ar fi ucis din culpă un om. În urma accidentului rutier mortal, Alexandru Andrei Glodoreanu a fost trimis la temniţă.

Aşadar, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat ieri pe individ la 2 ani şi 2 luni de puşcărie, pentru ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

A urcat băut la volan şi a ucis un om: ce daune au fost acordate!

 

Pe lângă pedeapsa aplicată şoferului, judecătorii ieşeni au dispus şi acordarea de daune căte rudele victimei.

„Instanţa admite în parte acţiunea exercitată de către părţile civile. Obligă partea responsabilă civilmente SC Euroins Asigurare Reasigurare să plătească următoarele sume cu titlu de despăgubiri civile: 40.133 de lei, cu titlu de daune materiale, 20.000 de euro, 20.000 euro, 10.000 de euro, drept daune morale”, au afirmat ieri magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

 

Un accident rutier mortal, pe o stradă din judeţul Iaşi!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Alexandru Andrei Glodoreanu a început pe 22 iunie 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi l-au trimis în judecată sub acuzaţiile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

Asta, după ce şoferul a fost reţinut, iar, mai apoi, arestat preventiv şi, respectiv, arestat la domiciliu de pe 31 mai 2022. Conform anchetatorilor, individul a urcat băut la volan şi ar fi comis un accident rutier mortal, pe o stradă din Iaşi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.