A vrut să-şi satisfacă cele mai secrete fantezii cu vecina! Uite ce s-a întâmplat în continuare!

954
Picioarele unei femei care sta intinsa pe un pat
Femeie, pe un pat

@ Un ieşean a vrut să-şi satisfacă cele mai secrete fantezii cu o vecină @ În urma incidentului, individul a fost acuzat de violare de domiciliu şi de tentativă de viol @ Chiar dacă a fost încătuşat la un moment dat, Petronel Liulian Stamatin a scăpat ieri de acuzaţii

Un ieşean a vrut să-şi satisfacă cele mai secrete fantezii cu o vecină. În urma incidentului, individul a fost acuzat de violare de domiciliu şi de tentativă de viol. Chiar dacă a fost încătuşat la un moment dat, Petronel Liulian Stamatin a scăpat ieri de acuzaţii.

„Instanţa încetează procesul penal pornit împotriva inculpatului cu privire la săvârşirea infracţiunilor de violare de domiciliu şi tentativă de viol, ca urmare a retragerii plângerii prealabile de către persoana vătămată A.C. Ia act că partea civilă a renunţat la pretenţiile formulate”, au afirmat ieri magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi.

 

Petronel Lilian Stamatin, acuzat că a vrut să-şi satisfacă cele mai secrete fantezii cu vecina!

 

Demn de remarcat este faptul că sentinţa nu e definitivă, aceasta putând fi contestată. Procesul lui Petronel Lilian Stamatin (45 de ani) a început pe data de 23 august 2022.

Conform anchetatorilor, ieşeanul a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni. Asta, după ce victima li s-a plâns că individul ar fi încercat să o violeze. Oamenii legii au demarat cercetările şi, astfel, au ajuns la Petronel Lilian Stamatin. Acesta a fost săltat şi dus la audieri. Pe 2 august 2022, el a fost reţinut pentru 24 de ore. Miercuri, 3 august 2022, individul a fost dus la instanţă, cu propunerea de arestare preventivă.

 

Victima, salvată de către vecinii care au fost alertaţi de strigătele ei

 

Oamenii legii au afirmat că, în noaptea de 30 spre 31 iulie 2022, fiind în stare de ebrietate, ieşeanul a intrat în casa victimei, o femeie singură, în vârstă de 43 de ani, din localitatea Glodenii Gândului, judeţul Iaşi.

„Persoana vătămată se pregătea de culcare, în momentul în care a intrat inculpatul în locuinţă. Acesta din urmă a cuprins-o în braţe pe victimă şi a trântit-o pe pat. Fiind deasupra victimei, inculpatul a încercat să o dezbrace. În acel moment, femeia a strigat după ajutor, fapt ce a alertat vecinii. Aceştia au venit la faţa locului şi au încercat să intre în casă. Acest lucru l-a alertat pe inculpat, care a fugit prin grădina din spatele locuinţei”, au declarat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.