A vrut să-şi satisfacă fanteziile secrete cu vecina! Tânăra nu se aştepta să ajungă în această poziţie! (EXCLUSIV)

10338
Un bărbat cu mâna stângă pe fundul unei tinere
Un ieşean a fost pedepsit după o agresiune de natură sexuală

@ Un ieşean acuzat că a vrut să-şi satisfacă fanteziile erotice cu o vecină a fost pedepsit de judecători @ Astfel, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat ieri pe Narcis Gabriel Luchian la 4 ani de temniţă @ Ieşeanul a fost pedepsit pentru agresiune sexuală

A vrut să-şi satisfacă fanteziile secrete cu vecina! Tânăra nu se aştepta să ajungă în această poziţie. În urma incidentului, ieşeanul acuzat de acest lucru a fost pedepsit de judecători.

Aşadar, ieri, magistraţii din cadrul Judecătoriei Iaşi l-au condamnat pe Narcis Gabriel Luchian la 4 ani de temniţă.

„Instanţa admite acţiunea şi îl obligă pe inculpatul Narcis Gabriel Luchian la plata către partea civilă E.B. a sumei de 10.000 de lei, reprezentând daune morale”, au afirmat judecătorii ieşeni. La aplicarea sentinţei, magistraţii au luat în calcul şi o pedeapsă anterioară.

Narcis Gabriel Luchian a vrut să-şi satisfacă fanteziile secrete cu o tânără

Acest proces al lui Narcis Gabriel Luchian a început pe data de 10 august 2022. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe individ, sub acuzația de agresiune sexuală.

Oamenii legii spun că ieșeanul ar fi abuzat o minoră, iar, mai apoi, aceasta li s-a plâns polițiștilor de cele întâmplate.

Individul din judeţul Iași s-a îndrăgostit de o adolescentă și a vrut să-și satisfacă poftele sexuale cu ea. În urma incidentului, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Narcis Gabriel Luchian.

Ieşeanul, acuzat de agresiune sexuală

Anchetatorii ieșeni au afirmat că ieșeanul Narcis Gabriel Luchian a intrat în vizorul lor în urmă cu câteva luni. Asta, după ce victima, o minoră, li s-a plâns polițiștilor că ar fi fost abuzată de către individ.

În urma plângerii depuse de adolescentă, agenții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași au demarat cercetările. În cele din urmă, după coroborarea tuturor probelor adunate, oamenii legii au ajuns la ieșeanul Narcis Gabriel Luchian.

Așadar, agenții din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași au continuat cercetările, iar ieșeanul Narcis Gabriel Luchian a ajuns la audieri.

După ce au ascultat ce avea de spus acesta, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au luat decizia de a-l trimite în judecată pe individ sub acuzația de agresiune sexuală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.